Ekspert: Derfor bør du ta et bilde før du går ut døren

25/04/2022 09:23

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er lurt å ta bilder før du drar hjemmefra. Det kan hjelpe deg senere.

'Slo jeg av strykebrettet?'

'Husket jeg å ta rettetangen ut av stikkontakten?'

‘Var komfyren faktisk slått av?’

Dette er tankene som de fleste av oss har fra tid til annen. Vi forlater hjemmet og bruker de neste timene på å lure på om vi nå har slått av forskjellige apparater i hjemmet.

De fleste ganger har vi heldigvis husket det, men det ville være fint om du kunne unngå alle unødvendige bekymringer. Heldigvis finnes det en løsning på dette, skriver Ladbible.com

«Du må ta et bilde»

Reiseekspert Nicole Dieker kommer opp med en ide som definitivt vil være til nytte for mange mennesker.

Før du forlater hjemmet ditt, ta et bilde av apparatet som du vet du senere vil bruke energi på å tenke på om du har slått av.

"Før du forlater huset, ta et bilde av komfyren, termostaten, rettetangen eller noe annet, lurer du kanskje på om du har slått av. Når hjernen din begynner å spørre: 'Slo jeg den av?' Da kan du bare se på telefonen din og finne ut at 'ja, det gjorde du.'"

Noen ganger er det de enkleste lifes-hackene som er de beste!

Har du et godt husketriks?

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.