Ektemann går til konas siste cellegiftbehandling: Får sjokk når hun kommer ut av rommet

14/11/2022 10:48

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Brad ønsket å gjøre noe spesielt ut av dagen hans kone Alissa hadde sin siste cellegiftbehandling.

Ekteskapet mellom Brad og Alissa Bousquet har i flere år vært preget av mange cellegiftbehandlinger som forhåpentligvis kan bidra til å gjøre den amerikanske kvinnen kreftfri igjen.

Behandlingene har funnet sted på Methodist Estabrook Cancer Center i delstaten Nebraska, hvor Alissa Bousquet også har gjennomgått tre forskjellige operasjoner for å bli kvitt den dødelige sykdommen.

Her om dagen var dagen kommet for at hun skulle få sin siste cellegift, og med hjelp av parets fire barn, familie og venner ønsket Brad Bousquet å lage en velduftende overraskelse for sin syke kone.

En vanlig blomsterbukett var ikke nok til å feire den viljesterke kvinnen, forklarer Brad Bousquet på Facebook.

Han skiver:

"I dag er min kones siste cellegiftbehandling. Hun har overrasket meg med sin styrke, mot og positive holdning gjennom hele prosessen. Hun har fortsatt noen operasjoner foran seg, men å fullføre cellegiftbehandlingen er et stort skritt på reisen."

Han forteller at han ønsket å feire den siste behandlingen og samtidig vise at kona har god støtte fra parets venner og familie.

Han begynte å sende tekstmeldinger til parets omgangskrets.

"Jeg ba dem om å hjelpe meg med å overraske henne med et hav av roser for den siste behandlingen," skriver han, og forklarer at han ga den lokale blomsterbutikken en stor bestilling av roser i alle slags farger.

Han solgte rosene til venner og familiemedlemmer på sykehuset, hvor ønsket om å kjøpe var enormt.

Blomsterbutikken klarte ikke å holde tritt med bestillingene, og da 500 roser ble solgt, ble de resterende ordrene omgjort til direkte donasjoner for brystkreftforskning.

På denne måten ble over 30.000 duftende kroner samlet i blomster, mens Alissa Bousquet fikk sitt livs overraskelse.

Foto: Privat