Eldre mann trakk ladd pistol i supermarked: Ville ha biff

24/04/2023 09:19

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kunde i et supermarked var så rasende over ikke å få lov til å kjøpe et par biffer at han trakk en ladd pistol og holdt den mot en ansatts hals.

Det kunne ha endt fryktelig galt da en mann fra byen Republic i den amerikanske delstaten Missouri for noen dager siden var innom det lokale supermarkedet og ikke fikk det han kom for.

Et par gode biffer.

I stedet for å forsone seg med at kjøttavdelingen stengte, trakk mannen frem en ladd pistol og truet en butikkansatt ved å holde pistolen helt opp mot halsen.

Det skriver flere utenlandske medier, deriblant The Independent og lokalmediet Ozarks First.

- Jeg trenger din hjelp til å kutte meg noen av disse biffene. Jeg er ikke ute etter å skade deg, sa mannen til den ansatte, ifølge rettsdokumenter mediene har sett.

Den ansatte fortalte politiet at sammenstøtet skjedde etter at han så den mistenkte pakke sitt eget kjøtt etter at kjøttavdelingen var stengt.

Da han nærmet seg mannen, ble han rasende og trakk frem pistolen:

– Da han tok pistolen mot halsen min og presset den mot halsen min, tenkte jeg at jeg heller burde gjøre som han ba meg om, sier den ansatte til politiet.

Politiet ble tilkalt, og kort tid etter fant de den mistenkte, en 70 år gammel mann, sittende i bilen sin på parkeringsplassen foran supermarkedet.

Da politiet ransaket den mistenkte, fant de et halvautomatisk våpen ladet med en enkelt kule i beltespennen.

Mannen ble pågrepet på stedet.