Elev ville hevne seg på rektor og blir kreativ: Da får han stengt skolens kantine

12/10/2023 22:00

Sofie

Utland
Foto: 123RF/yacobchuk
Foto: 123RF/yacobchuk
En slem skolegutt ville hevne seg på rektor og ble veldig kreativ. Med ormer og smarttelefon skapte 16-åringen en del oppsikt.

En spesielt merkelig hendelse fant sted i den russiske byen Novosibirsk for noen dager siden, meldte avisen KP. Fordi rektor hans irettesatte ham, søkte en 16 år gammel student hevn.

Eleven gikk raskt til fiskebutikken, fylte opp ormer og blandet dem inn i skolelunsjen. Noen få i bokhvetegrynene og noen få i kompanjongens tallerken.

Så tok han frem smarttelefonen og filmet kuppet sitt. Etter skolen dro han rett til moren. Og hun delte bildene i en foreldregruppechat.

Det som fulgte var en veritabel shitstorm. Sinte foreldre ønsket klarhet, la ut bilder av ormene på Internett og varslet myndighetene. Også statsadvokatembetet og det regionale Kunnskapsdepartementet har etterforsket saken i mellomtiden.

Til slutt tok ordføreren personlig hånd om det påståtte ormeangrepet og påla Helsetilsynet å se på saken.

Dagen etter var de strenge hygieneinspektørene på besøk på skolen og tok en nærmere titt på kantinen. Det skriver Tag24.

Hva å gjøre? Hvem har skylden?

– Opplysninger om dårlig mat er ikke bekreftet, meldte rådhuset. Foreldrerepresentanter inspiserte også kantinen og fant ikke noe uvanlig, heter det.

Som ordførerens kontor også meldte, er gjerningsmannen identifisert. Alle overvåkingskameraer ble evaluert i minste detalj. En video av forbrytelsen ble sikret. Studenten har tilstått og er allerede avhørt av direktøren.

Men det var ikke slutten på saken. Cateringselskapet har allerede fremmet et krav. Selskapet saksøkte guttens foreldre for ærekrenkelse og krever nå erstatning. Ingenting er kjent om skurkens videre skjebne.

Under kan du se bildet.

Foto: VK.com/Intident Новосибирск

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.