En fremmed mann betalte denne morens dagligvarer for 1500 kroner - men så tok ting en trist vending

05/08/2021 09:38

Emma Sletta

Utland
Kvinnens debetkort ble avvist i kassen. En ung mann gikk inn og tilbød seg å betale for alle varene, men så tok den hjerteskjærende historien en trist vending.

En kvinne fra den kaliforniske storbyen San Diego ble knust av nyheten om at en fremmed var død.

Selv om Jamie-Lynne Knightens møte med Matthew Jackson var kortvarig, sørget hun over den 28 år gamle mannens død.

De to møttes på et lokalt supermarked, hvor kvinnen, som er mor til to barn, fikk problemer i kassen.

Betalingskortet ble avvist flere ganger av sikkerhetsmessige årsaker, men kvinnen visste ingenting om dette, og derfor fortsatte hun sine mislykkede forsøk på å betale for varene.

Situasjonen ble ikke lettere av at kvinnens fem måneder gamle datter brast i gråt.

Misnøyen spredte seg deretter til de andre personene i køen, mens Jamie-Lynne Knighten forsøkte uten hell å få kontakt med kredittkortselskapet på mobiltelefonen.

I den utålmodige køen sto Matthew Jackson, som gikk og nærmmet seg den ulykkelige kvinnen.

Han tilbød seg å betale for Jamie-Lynne Knightens større kjøp, det var varer i vognen for rundt 1500 kroner.

Jamie-Lynne Knighten avslo tilbudet, men den unge mannen insisterte - han tilbød seg igjen å betale og forklarte at han ønsket å hjelpe.

Det var bare én betingelse da Jamie-Lynne Knighten måtte love at hun en dag ville gjøre det samme for en fremmed.

Hun aksepterte og fikk mannen til å betale for alle varene.

"Det føltes som en stor klem," sa Jamie-Lynne Knighten, som etterpå ikke kunne glemme fyrens gode gjerning i det travle supermarkedet.

Hun husket at Matthew Jackson hadde fortalt henne at han jobbet i et lokalt treningsstudio og derfor bare ville ringe lederen og forklare at de hadde en veldig god ansatt.

Over telefonen brøt imidlertid gymsjefen sammen i tårer da Jamie-Lynne Knighten ringte for å rose den barmhjertige treningstreneren.

Sjefen forklarte at Matthew Jackson hadde blitt drept i en bilulykke - en ulykke som hadde skjedd mindre enn 24 timer etter den gode gjerningen på supermarkedet.

"Det knuste hjertet mitt. Han var en vakker person," forklarte Jamie-Lynne Knighten.

Ifølge Opposing Views mistet Matthew Jackson livet da han og to kamerater krasjet inn i et tre på siden av veien. De to andre passasjerene overlevde ulykken.

"Jeg kan fortsatt ikke tro det. Jeg var sikker på at jeg ville få sjansen til å se ham igjen, gi ham en klem og takke ham igjen», skrev Jamie-Lynne Knighten på Facebook.

Hun fortsetter:

"Nå får jeg ikke sjansen, men det som er verre, ingen andre har nå en sjanse til å møte ham. Og det knuser mitt hjerte."

Jamie-Lynne Knighten har imidlertid ikke glemt løftet, og derfor vil hun hedre Matthew Jackson ved å trekke ut debetkortet hvis hun møter en fremmed som av en eller annen grunn ikke kan betale for varene sine.

"Vi må prøve å gjøre noe trist til noe godt," forklarte hun.