En julegave for livet: 21 år gammel sønn bruker sin første lønn på å betale ned all mor og fars gjeld

05/01/2022 12:15

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
21-åringen brukte sin første lønn på å betale ned moren og farens gjeld i huset.

Pavin Smith bestemte seg for å gjøre noe fantastisk da han fikk sin første lønn. Da pengene landet på kontoen hans, valgte han å bruke dem på noe som verken han eller foreldrene vil glemme.

Pavin Smith er en profesjonell baseballspiller, og det var hans første lønn som baseballspiller som tillot ham å overraske foreldrene sine med en julegave for livet.

I en alder av 21 år signerte han en kontrakt med Arizona Diamondbacks som ikke bare sikret ham en god lønn. Det sikret ham også en arbeidsbonus på så mye som $ 5 millioner, noe som tilsvarer nesten 33 millioner.

Pavin valgte å bruke deler av den store pengesummen på å gi foreldrene en ekstraordinær julegave.

Det er imponerende i seg selv, men er spesielt imponerende med tanke på hans unge alder. I denne alderen kan det være tiltalende å bruke pengene på dyre biler, store hus og designerklær.

Selv om han kan ha blitt tiltalt av ideen om å gjøre dette, gjorde ikke Pavin det heller. Til sammenligning bestemte han seg for å bruke noen av pengene på å betale ned foreldrenes boliglån.

Den unge mannen presenterte gaven til foreldrene sine i form av et følelsesmessig brev der han sier det er hans julegave til dem. I tillegg sørget han også for at noen var klare til å filme deres reaksjon.

«Takk for at du oppdro meg i et fantastisk hjem fylt med kjærlighet. På grunn av alle ofrene du har gjort for å få meg dit jeg er, vil jeg at familiens hjem skal være ditt», skrev han i brevet.

Pavin skrev til og med i brevet at å betale ned foreldrenes gjeld var langt fra nok til å kompensere for alt de har gitt og gjort for ham gjennom årene.