En løs hund kom inn i dyrehagen: Like etter døde elefanten

20/10/2023 20:00

redaktion

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var litt av en tragedie da hunden kom inn i dyrehagen.

St. Louis Zoo opplevde nylig en hjerteskjærende hendelse da Rani, en 27 år gammel asiatisk elefant, døde på tragisk vis etter å ha blitt provosert av en løs hund på dyrehagens område. Det var en hendelse som rystet både dyreparken og de besøkende.

Elefanten Rani var en del av St. Louis Zoo i Missouri og hun døde 13. oktober. Skjebnen hennes rammet henne da en løs hund kom inn i dyrehagen og forårsaket mye oppstyr.

Det skriver The Mirror. De klarte å fange hunden igjen, men det var allerede for sent. Villhunden hadde gjort alvorlig skade. Deretter ble hunden fanget og overlevert til et krisesenter.

Dyrehagens talskvinne forklarte: "Mens Rani var innendørs på soverommet sitt og spiste middag og ikke så hunden, ble hun opphisset etter å ha hørt vokaliseringene til flokken."

Dette førte til et hjerteskjærende syn av Rani sirkle og vokalisere før han til slutt kollapset. Dessverre klarte ikke veterinærene å gjenopplive henne.

En obduksjon utført av dyrehagens patolog avslørte at det var eksisterende forandringer i Ranis hjerte og at stresset i situasjonen derfor forverret situasjonen ytterligere.

Rani, som etterlot seg en datter ved navn Jade, ble elsket og verdsatt av dyrehagens ansatte og besøkende.

Selv om dyrehagen er ødelagt av tapet av Rani, er de glade for å kunne rapportere at resten av elefantflokken slo seg ned raskt etter hennes død.

Direktøren for den uttalte St. Louis Zoo understreket imidlertid at hans ansatte hadde gjort alt i deres makt for å redde elefanten.

"Vårt team av profesjonelle dyrepleieeksperter gjorde alt mulig, men vi kunne ikke redde Rani."

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.