Et par ser at maleriet demmes henger skeivt: Når de ser nærmere får de et stort sjokk

10/09/2023 07:30

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En kvinne la merke til noe merkelig ved maleriet hennes.

En huseier gjorde en skummel oppdagelse da de la merke til at en av bilderammene deres hang skjevt. Da de undersøkte hva som lå bak det innrammede kunstverket, oppdaget de en stor, skjellende uventet gjest som tvang dem til å holde seg rolige.

Denne inntrengeren viste seg å være en imponerende teppepyton krøllet sammen bak den hengende rammen. Situasjonen var så skummel at huseieren bestemte seg for å tilkalle en fagmann for å sikre en sikker fjerning av slangen.

En video av denne 1,5 meter lange teppepytonen frigjort fra sitt uventede gjemmested bak rammen ble delt på nettet. Sunshine Coast-huseieren ba til og med om et bilde med Dan fra Sunshine Coast Snake Catchers mens han håndterte slangen i stuen hennes.

Hun la merke til noe uvanlig tidligere på dagen og valgte klokt nok å søke hjelp i stedet for å konfrontere dyret selv. Dan fra slangefangerselskapet fortalte senere til Daily Star: "Noen minutter senere stakk slangens hode ut på siden av rammen. De ble litt skremt og forlot rommet for å ringe oss."

Senere delte selskapet en video som viser øyeblikket slangen ble sluppet ut i naturen igjen. Du kan se Sunshine Coast Snake Catchers-videoen nedenfor.