Etter lettkledde bilder med 18 år gammel datter: Nå forsvarer Heidi Klum seg

22/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå forsvarer supermodellen Heidi Klum seg.

Den tidligere Victoria's Secret-modellen, Heidi Klum, utløste en bølge av kritikk da hun i selskap med sin da 18 år gamle datter, Leni, modellerte for det kjente undertøysmerket Intimissimi i fjor og igjen i år.

Her hadde de begge tydeligvis veldig lite klær på seg, da det var undertøy de annonserte etter – og det ble for mye for flere.

"Jeg tror jeg er progressiv selv, men en mor og en datter i undertøy i samme videoshoot er bare litt ekkelt," sa en bruker i kommentarfeltet til Intimissimis innlegg på Instagram, ifølge B.T.

Men nå har Heidi Klum forsvart de lettkledde bildene med datteren.

Ifølge Mirror gjorde hun dette i et intervju med Daily Mail mens hun promoterte talentprogrammet på NBC. Her sa hun at det har vært "morsomt", så la hun til:

"Å ta bilder med henne og bare se hvor komfortabel hun er og også komfortabel rundt meg, selv når vi tar undertøyshoots eller noe sånt. Det gjør meg stolt over at datteren min er super komfortabel i sin egen kropp, selv i mitt nærvær, fordi ikke alle barn i verden er det," sa hun og fortsatte:

"Så jeg elsker at vi har dette vakre forholdet."

Tidligere har datteren også selv tatt opp kritikken.

Hun sa til PageSix i fjor: "Samlet sett er jeg fornøyd med kampanjen og jeg hadde en flott dag med mamma. Jeg synes bildene ble flotte."

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?