Fakket døden sinn for å unngå kjæresten sinn: To år senere møtte hun ham

21/07/2020 12:25

Emma Sletta

Utland
En 21 år gammel gutt hadde lånt penger av sinn bare 18 år gamle kjæreste før de slo opp. Kort tid etter ble kvinnen informert om at eks-kjæresten hennes hadde gått bort. Det viste seg imidlertid ikke å være sant.

Det kom som et stort sjokk for kvinnen da hun gikk inn på en restaurant og så eks-kjæresten hennes, som ellers burde ligge i en grav.

Kvinnen som het Rachel, var bare 18 år gammel da hun begynte å gå ut med en 21 år gammel gutt, som av juridiske årsaker ikke kan navngis.

Etter noen måneder i forholdet deres, kom kjæresten hjem fra en bytur hvor han hadde brukket hånden. Dette betydde at ikke kunne beholde jobben som kokk på den lokale puben, og han lånte derfor rundt 5.000 kroner av Rachel for å få endene til å henge sammen. 

Etter noe tid gikk forholdet deres i stykker, og Rachel mottok ca 1.500 kroner av de pengene han skylte henne. Etter dette hørte hun ikke et ord fra han. 

Hun ble i første omgang fortalt at han hadde havnet på et rehabiliteringssenter, men senere fikk hun beskjed av felles venner at eks-kjæresten hennes hadde gått bort. 

«Det høres veldig dumt ut når jeg tenker tilbake på det, men jeg hadde ingen grunn til å stille spørsmål ved det. Hvis jeg hadde ringt og fortalt at moren din var død, ville du ikke be om en dødsattest i utgangspunktet,» sa hun til Daily Mail. 

Ifølge kvinnen var det eks-kjærestens egen mor som hadde fortalt det til deres fellesvenner, at eks-kjæresten var blitt drept av en motorcykel bande som han sto i gjeld til. 

 

Så han plutselig i live

To år etter det påsatte dødsfallet, skule Rachel ut på middag sammen med en venn. De valgte å gå til restauranten der broren til den drepte eks-kjæresten jobbet. 

Da de kom, spurte de en av tjenerne om broren var på jobb og fikk et stort sjokk da kelneren svarte:

«Nei, men det er broren hans»

Rachel spurte servitøren om hun kunne få lov til å se han, men så kom restaurantsjefen fort bort til bordet og ba de to om å forlate stedet. 

Rachel ringte deretter til politiet fordi hun ønsket resten av pengene som den ‘døde’ eks-kjæresten skyldte henne, men betjenten sa til dem at de ikke kunne gjøre noe da det var hennes ord mot hans. 

Moren til eks-kjæresten tok deretter kontakt med Rachel og var rasende over at hun hadde laget en ‘scene’ på restauranten, noe som hadde resultet i at sønnen hennes hadde mistet jobben. 

I følge Daily mail har Rachel sett eks-kjæresten sin igjen. Denne gangen kom hun nær nook til å snakke med han, men han sa at han ikke kjente henne, og benektet alle påstander om at han skyldte henne penger.