Familie gjorde grusom oppdagelse i hagen: 'Som å våkne til et mareritt’

21/09/2017 10:45

Anniken Hauge

Utland
Familien hadde lenge lurt på hvorfor duggen ble liggende ett bestemt sted i hagen. Men sannheten var langt mer uhyggelig.

Det er ikke alltid til å holde hagen fin, hvis man som huseier også må ordne med andre huslige plikter, samt jobben. 

Hvis hverdagen raskt går med til andre gjøremål, så kan hagen fort bli nedprioritert. Og det var akkurat det som skjedde med familien Torkington i byen Hervey Bay i Queensland, Australien, skriver Daily Mail

I starten av denne uken kikket Denise Torkington ut i hagen, og ble svært forundret over at det var et område med dugg på gresset nær barnas trampoline som ble liggende, uansett når på dagen hun så ut.

Men det viste seg at det slett ikke var dugg som hadde samlet seg der, men noe annet og langt mer bekymringsverdig. 

- Vi trodde først at det var dugg da vi så ut av kjøkkenvinduet om morgenen. Men da vi tok en titt igjen om ettermiddagen, gikk vi ut og så at det var etterkoppspinn, sier Denise Torkington til Daily Mail. 

Det var denne enorme kolonien av edderkopper som fra avstand hadde lignet på et område med dugg på gressplenen. Foto: Denise Torkington/privat

Ektemannen ble straks satt i sving med å fjerne det ekle edderkoppspinnet, men når han fjernet det så laget edderkoppene bare nytt spinn igjen dagen etter. 

Da Denise Torkington spurte andre hageeiere til råds på nettet, var det ingen hjelp å hente, men bare morsomme eller ironiske kommentarer som foreslo at familien ‘brant ned alt og løp’.

Naboene hadde heller aldri hørt om det, og familien opplevde det for første gang etter å ha bodd i huset i seks år. Derfor har familien nå tilkalt en profesjonell skadedyrsbekjemper, som har fjernet edderkoppene fra hagen. 

- Det er et sant mareritt, og jeg håper virkelig ikke at de kommer tilbake, forteller Denise Torkington, som selv er veldig redd for de kriblende krypene.

Drømmejobb ledig: Spis sjokolade og få betalt for det

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.