Familie i sjokk over melding på gravsted

30/05/2022 07:54

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En familie har delt en utrolig hjerteskjærende historie om hvordan en kvinnes grav ble vandalisert og ødelagt, to måneder etter at kvinnen døde av kreft.

Leanne Knight døde, ifølge Newsner, 20. februar etter en lang og utrolig hard kamp mot kreft. Familien som gikk gjennom den forferdelige prosessen hadde med all sannsynlighet håpet og ønsket at de nå kunne lukke det motbydelige kapittelet i livet og begynne å helbrede og gå videre. Dessverre var det ikke slik det skulle gå. 

Etter Leanne Knights kamp mot munnkreft ble hun i mars gravlagt på Eston Kirkegård, nær Middlesbrough, Storbritannia, men det tok ikke lang tid før den stakkars kvinnens siste hvilested ble vandalisert, mye til familiens sorg.

Mindre enn en måned etter at hun ble lagt til hvile, ble Leannes grav målet for en ennå ukjent gruppes ekstremt merkelige og forferdelige vandalisering, da de ødela et bilde av Leanne Knight på gravstedet, og knuste en rekke stearinlys plassert rundt gravsteinen hennes, og de skyldige ødela også blomstene som hadde blitt lagt av Leannes kjære på gravstedet.

Det kommer neppe som en overraskelse at familien ble knust da de så ødeleggelsene deres kjæres gravsted hadde blitt utsatt for, og derfor har de delt historien på sosiale medier.

Leannes søster Lisa har fortalt hvordan moren, Jackie, var så opprørt da hun så kaoset som hadde blitt skapt at hun kollapset.

– Det har allerede ødelagt henne å miste Leanne, sier søsteren og fortsetter:

"Nå vil hun ikke la henne være i fred, hun er redd det vil skje igjen."

Jackie hadde også angivelig lagt igjen et kort som sa: "Vakker for alltid i mitt hjerte, kjære mamma,"

Som om de onde handlingene som ble utført mot Leannes gravsted ikke var nok, brukte de skyldige også dette budskapet fra moren til den avdøde datteren, for å ytterligere såre familien.

På papiret sto det nå, ved siden av meldingen "Vi har aldri elsket deg,"

Lisa sa at hun hadde fått en telefon som forklarte at søsterens grav hadde blitt rammet av de grusomme forbrytelsene, og at politiet nå er informert og etterforsker.

"Politiet er tilkalt og kameraene blir sjekket rundt i området," sier hun, og legger i en direkte melding til de skyldige.

"Også fingeravtrykkene du la igjen på glassvasen og bildet. For at jeg skal måtte fortelle min mor at min søsters grav har blitt brutalt knust og til hennes sammenbrudd på hennes alvorlige underverker, vil dette skje hver gang. Min stakkars mor er knust her,"

"Det har blitt målrettet fordi bare hennes er gjort. Du har gjort meg kvalm."

Familien søker nå informasjon for å hjelpe politiet med å fange gjerningsmennene.

Leanne ble diagnostisert med munnkreft bare 30 år gammel, og ble operert for å fjerne halvparten av tungen. Dessverre klarte hun ikke å slå sykdommen, og ble tvunget til å avlyse bryllupsdagen med partneren i juni i fjor.

At en slik ung kvinne, med så mange gode år foran seg, mister livet, er dypt tragisk i seg selv, men at familien ikke engang kan få lov til å sørge i fred, gjør bare hele historien enda mer forferdelig.

Det er foreløpig ikke meldt om framdrift i etterforskningen av politiet.