Familie var knust da 81 år gamle bestefar "forsvant": Du vil aldri gjette hvor de fant ham

27/11/2023 22:00

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Greater Manchester Police
Foto: Greater Manchester Police
En 81 år gammel mann skapte stor bekymring blant familien sin da han 'forsvant' fra hjemmet sitt.

En eldre mann forlot hjemmet sitt og kom ikke tilbake, noe som naturligvis bekymret familien hans. En uke senere ble han funnet på en pub i Wetherspoons med en kald fatøl.

81 år gamle Ronald Webster ble sist sett i hagen sin før han forsvant etter en busstur. Han ble sist sett forsøke å rekke en buss til Huddersfield 14. september.

Familien hans ble knust da han fikk vite at han hadde reist på egen hånd, uten å ta med seg mobiltelefonen eller medisinen. Ifølge det britiske mediet Manchester Evening News hadde han ikke annet enn klærne med seg da han dro hjemmefra.

Heldigvis har Ronald dukket opp igjen da han ble funnet på en pub i Manchester, hvor han tok en kald fatøl. Han var angivelig "redd" for å returnere hjem til kona, noe som fikk barnebarnet til å spøke med at han var i "trøbbel". Det skriver Daily Star .

Før han ble funnet, hadde politiet satt i gang et landsomfattende søk etter den 81 år gamle mannen. Han ble funnet i god behold fredag ​​22. september, men da hadde Greater Manchester Police sendt ut en offentlig appell for ham.

Den 81 år gamle mannen ble sist sett forlate hjemmet sitt i Oldham rundt klokken 10. 13.05. Omtrent en time senere tok han en buss mot Huddersfield.

Ronalds familie har avslørt at uken har vært en pinefull opplevelse for dem. De har ikke hatt den fjerneste anelse om hvor han har vært.

"Han har ingen grunn til å nettopp ha reist. Datoen har ingen mening, og han har ingen venner eller slektninger han prøver å komme til," sa hans barnebarn, Paige Tattersall, ifølge Daily Star.

"Vi er alle bekymret. Vi vil bare vite at han er trygg. Det er ute av karakter for ham å gå og ikke komme hjem. Pelsen hans er ikke veldig tykk og den har ingen hette. Kona hans er knust. Hun har ikke har ikke sovet siden han dro. Hun vil bare ha mannen hennes trygt hjem."

Deretter har Paige delt et innlegg på Facebook der hun bekrefter at bestefaren har kommet hjem. Innlegget har fått mer enn 2000 likes.

"Han var på Wetherspoons i Manchester hvor han tok en øl før han kom hjem. Han tok toget fra Huddersfield til Scarborough til Bridlington som vi trodde," skriver hun.

"Han har det bra. Han var bare redd for å gå til bestemors hus, tror jeg! Han vet at han er i trøbbel!".

"Vi er veldig glade. Å få den telefonen om at de fant ham i god behold vil aldri sammenlignes med noe. Og så å kunne gjenforene ham bestemor. Vi kan alle sove i natt nå som han er trygt hjemme, der han hører hjemme."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.