Familien ble nektet adgang til loungen fordi datteren hadde på seg denne t-skjorten

13/09/2021 09:42

Emma Sletta

Utland
De fikk kun lov til å komme inn hvis de dekket over genserne.

33 år gamle Emma Raikes skulle fly til Florida med familien da flyselskapet stoppet dem for ikke å overholde kleskoden i loungeområdet.

Emma Raikes, sammen med sin mann, hennes søster, hennes to år gamle niese, hennes mor og hennes mors kjæreste, prøvde å komme inn på flyplassens Aspire Lounge for å slappe av før de skulle til Disney World.

Men de ble nektet adgang for å ha på seg Minnie Mouse-trøyer med sitt eget navn på.

Imidlertid ble de ikke nektet tilgang umiddelbart, men ble i stedet forsinket da de snakket med flyplasssikkerheten, som ikke kunne forstå at bestillingen hadde blitt gjort i morens navn.

– Det ble ikke sagt noe om klærne våre på dette tidspunktet, sier Raikes til BBC News, ifølge opposingviews.com.

Men da de ble fortalt at de ikke kunne komme inn i salongen fordi Deres Minnie Mouse T-skjorter ikke samsvarte med kleskoden, ble de også fortalt at de bare kunne komme inn hvis de dekket dem over.

Gruppen fikk komme inn etterpå, men Raikes ble etterlatt veldig forvirret.

"Det faktum at en mann og en ung gutt kom inn rett etter og de hadde på seg Manchester United-trøyer (fotballskjorte, ed.) fikk oss til å føle at det bare var oss det var noe galt med, og oss de var sinte på, fordi vi ikke hadde på oss sportsskjorter eller t-skjorter med støtende slagord."

Swissport, som eier og driver Aspire Lounge, har vært ute og unnskyldt seg og sagt at alle blir "utdannet på nytt", inkludert i klesreglene i loungeområdet.