Familien ble sjokkert og forferdet over tyvens nye innbruddsmetode

16/05/2022 07:40

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Familien i Bristol ble sjokkert og forferdet etter at en innbruddstyv kuttet et stort hull i inngangsdøren og stjal uvurderlige eiendeler.

Aaron Barnes, som bor i Downend, sa at mens kjæresten ikke var hjemme, kom en sølvbil kjørende utenfor hjemmet deres torsdag 12. Mai.

Aaron, en far til en, sa at naboer hørte elektroverktøy som ble brukt, men at de trodde det var arbeid som ble gjort i et nærliggende hjem - men virkeligheten var ganske annerledes.

Ifølge BristolLive kom Aarons kjæreste hjem til synet av et stort hull i inngangsdøren, hvoretter hun konkluderte med at eiendeler hadde blitt stjålet for mer enn 65.000 dollar - så vel som ting av stor sentimental verdi.

– De tok ting jeg aldri kommer tilbake, sa 37-åringen.

"Min sønns første tann, hans sykehusarmbånd fra da han ble født og noen personlige smykker som jeg hadde laget av hans fotavtrykk. Det er bare motbydelig hva de har gjort."

Aaron sa at familien har bodd lykkelig i området i fire år, men at partneren hans nå har blitt skremt av invasjonen.

Hun er som forsteinet. Hun vil ikke forlate huset, og hun vil ha familiemedlemmer rundt seg hele tiden.

"De visste hvor de skulle, og jeg er bekymret for familien min."

Foto: Facebook

I et Facebook-innlegg tilbød han en kontantpremie for informasjon som kunne føre til arrestasjon av den kriminelle.

"Jeg er villig til å betale £ 500 til alle som har riktig informasjon for å hjelpe meg selv og politiet."

Politiet har også oppfordret folk til å komme frem hvis de har opplysninger om saken.

"Vi ble tilkalt til en eiendom i Northcote Road i Downend i Sør-Gloucestershire klokken 09.00 i dag (torsdag 12. mai) av en kvinne som hadde kommet hjem og sett at det hadde vært innbrudd hjemme hos henne," sier en talsmann for Avon og Somerset-politiet.

Betjenter sikret og gjennomsøkte eiendommen. Basert på videre undersøkelser ble det funnet at gjerningsmannen hadde stjålet ulike smykker samt en stor mengde kontanter.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.