Familien hører merkelige lyder fra under huset: Når de oppdager hva som skjuler seg, ringer de umiddelbart etter hjelp

14/05/2021 11:12

Emma

Utland
En familie hadde lurt på lydene som kom fra hjemmet deres. Til slutt fant de imidlertid ut hva som gjemte seg under huset.

En amerikansk familie fra en forstad til Los Angeles hadde lenge lurt på lydene som hørtes ut som å komme fra under huset deres.

Lydene hørtes ut som lite klynking og hyl, noe som til slutt førte dem til å undersøke. Det skriver Goodfullness.net.

Under huset gjorde familien et overraskende funn da en skremt liten valp satt fanget i mørket. Imidlertid var det fattige dyret så redd at det ikke ville la familien hjelpe. Derfor kontaktet de dyrevelferdsorganisasjonen Hope For Paws, som hjelper hunder i nød.

Etterforskningen fikk grunnleggeren Eldad Hagar og hans assistent Lisa til å dukke opp hjemme hos familien, hvor de oppdaget den lille valpen i lys av en lommelykt. Sakte begynte Lisa og Eldad Hagar å krype under huset, hvor de nærmet seg den lille valpen som trengte hjelp, men var for redd til å akseptere den.

Derfor gjemte den sjenerte hunden seg i det fjerne hjørnet bak en trebjelke, hvorfra han nektet å komme seg ut. De to ambulansene fra Hope For Paws prøvde å bruke en pinne for å få en løkke rundt hundens nakke slik at de kunne trekke den ut, men det var lettere sagt enn gjort. Den lille valpen var for redd og klemte seg derfor helt opp i hjørnet, hvor han ikke skulle nås.

Herfra krøp han bak noen treplater, noe som fikk Lisa og Eldad Hagar til å bryte opp platene med et brekkjern. Etter det klarer de endelig å få bånd rundt hunden, hvorpå de var i stand til å trekke ham ut fra hjørnet.

Den livredde valpen gjorde imidlertid alt den kunne for å unnslippe, men til slutt roet han seg ned slik at de to hardtslavende paramedics kunne klø ham bak øret og roe ham ned. Snart fant hunden ut at de to ikke skadet ham, hvorpå han lykkelig fulgte dem ut i det åpne.

Det viste seg at den lille hunden hadde levd et hjemløst liv i nabolaget i flere måneder, og hver gang han følte seg truet, søkte han under et hus.

Etter redningsoperasjonen fikk hunden, som har blitt kalt Scotty, mat og drikke og ble ført til en veterinær for å sikre at han mislyktes. Her fikk han også et bad og en sårt tiltrengt hårklipp, hvoretter Lisa valgte å ta ham med hjem for å ta vare på ham.

I dag er Scotty en glad, tillitsfull og leken hund som nyter livet med Lisas to andre hunder.

Du kan se en video er den fascinerende redningsoperasjonen nedenfor: