Far blir overrasket av en giftig slange på campingtur: Nå går reaksjonen hans verden rundt

04/06/2024 23:57

Sofie

Utland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Han ble overrasket av en giftig slange under campingturen. Reaksjonen hans har fått en video av hendelsen til å gå viralt på TikTok.

En far har blitt viralt på sosiale medier TikTok, hvor en video av hans "uvurderlige reaksjon" på å møte en giftig slange har blitt delt.

Ross fra Queensland, Australia var på campingtur med sønnen sin forrige uke. Her var han nær ved å stå ansikt til ansikt med en svært giftig slange. Dette er skrevet av Daily Star.

Mens Ross slappet av i en blå campingstol med en øl i hånden, bestemte sønnen seg for å spille inn en video for å vise deres "campingliv". Det er denne videoen som senere har blitt delt på sosiale medier.

Sønnen hans så slangen nærme seg fra en busk i nærheten. Det fikk ham til å si: "Ikke beveg deg, pappa. Ikke beveg deg. Det kommer bare til å gå forbi deg."

Tilsynelatende var Ross innstilt på å følge sønnens råd. I videoen kan du se at han ikke gjør annet enn å snu hodet litt og se i bakken. Etter det rører han seg ikke i det hele tatt.

I kommentarfeltet er det mange seere som har gitt uttrykk for at de ble overrasket over å se reaksjonen hans. Dette har naturlig nok gjort at det er flere av dem som har gjort narr av det.

«Pappa bryr seg ikke så lenge den ikke prøver å stjele ølet hans», skrev en seer. «Plottevri: Pappa hadde ingen intensjoner om å flytte», skrev en annen.

"Pappa har de samme refleksene som et lik," sa en tredje.

Ross har i ettertid snakket med en rekke lokale medier. Her fortalte han at de hadde vært på campingtur i Sundown National Park og at det gikk bra helt til slangen plutselig bestemte seg for å avlegge dem et besøk.

«Da det var omtrent en og en halv meter unna, skyndte jeg meg bort derfra», sa han til 7News.

"Vi så slangen rundt tre ganger. Jeg tråkket nesten på den første gangen. Gudskelov at jeg la merke til den."

Slangen som er omtalt i videoen regnes ikke som en aggressiv art. Det er imidlertid en giftig slange hvis gift kan forårsake blodpropp samt muskel- og nerveskader.

Det vil til og med slå deg ut, men er sjelden dødelig. Det har aldri vært bekreftet død fra bitt fra denne arten.