Far i motvind: Fratar datter menstruasjonsbind hvis hun ikke utfører husarbeid

26/05/2021 12:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En far har blitt møtt med raseri og sinne etter å ha avslørt at han holder tilbake datterens menstruasjonsbånd hvis hun ikke utfører husarbeidene sine.

En anonym mann har avslørt på media Reddit at han ber tenåringsdatteren om å utføre husarbeid mens han ikke krever noe fra sønnen. I denne sammenhengen har han spurt om han gjør noe galt.

Den 50 år gamle enslige faren har forklart at han mistet kona for ti år siden, og at han siden den gang har oppdratt sin 17 år gamle sønn og 15 år gamle datter alene.

«Nylig forårsaket det en stor diskusjon i familien min om at datteren min skulle gjøre hjemmearbeid, men at sønnen min ikke burde», skrev han på Reddit.

«Jeg forklarte at det er fordi jeg må bruke ekstra penger på datteren min hver måned. Ikke bare på hennes fritidsaktiviteter, men også på hennes månedlige forsyninger, så det er min måte å la henne betale meg tilbake.

" Hun renser de delte oppholdsrommene og badene i leiligheten vår, og lager fire måltider i uken."

Faren forklarte også at han bruker dobbelt så mye penger på sønnens fritidsaktiviteter.

" Jeg føler at det kan hjelpe ham å komme inn på en høyskole, men hennes var bare en hobby etter min mening. Datteren min overhørte at jeg sa dette og var veldig opprørt», skrev han.

" Hun begynte å nekte å utføre sine plikter fordi det ikke er rettferdig. Jeg fortalte henne at hun måtte gjøre sine oppgaver og at livet ikke er rettferdig, så hun skulle slutte å være korset, ellers ville jeg nekte å betale for hennes utenomfaglige aktiviteter eller menstruasjonsbånd.

"Jeg ville faktisk ikke gjøre det, men jeg var sint da jeg sa det," fortsatte han.

Han fortsatte med å forklare at datteren siden hadde flyttet inn hos sin tante, som har anklaget faren for å «mishandle» henne.

"Min bror og søster skjemmer henne bort, og jeg er rasende," fortsatte han.

"Jeg er lei av alt sammen. Kan jeg forvente at hun skal utfører sine plikter?"

Flere brukere har kommentert innleggene hans, hvorav de fleste har fortalt den 50 år gamle faren at han faktisk er feil mann i denne situasjonen.

"Du får datteren din til å utføre husarbeid fordi du må betale hennes månedlige menstruasjonsbånd ... som hun bokstavelig talt ikke kan gjøre noe med? Du er et r ** hull på alle måter," skrev han en.

"Holde tilbake menstruasjonsbånd fra en tenåringsjente som straff? Hva?" fortsatte en annen.

– Begge barna har fritidsaktiviteter. Begge barna vil koste deg penger. Det høres bare ut som du har din favoritt og devaluerer din egen datters aktiviteter», skrev en tredje.