Far risikerer sønnens liv: Årsaken er sjokkerende

02/08/2021 12:29

Emma Sletta

Utland
Turistenes video, som har gått viralt, har ført til at mannen har fått hard kritikk for plottet, der et menneskeliv var i hans hender.

Hongjing Road i Beijing tiltrekker seg mange turister som også kjenner fjellstien under navnet "Devil's Wall", men her var det noen turister som ble møtt av et helt annet syn enn hva de hadde forventet da de tok turen opp på fjellstien.

Turistene hadde umiddelbart forventet å nyte utsikten, men de måtte raskt trekke ut telefonene da de i stedet ble møtt av synet av en trist hendelse som utfoldet seg foran dem.

Og det er dette opptaket som har ført til at en mann som forventes å være guttens far blir kritisert fra nær og fjern etter at videoen gikk viralt.

Videoen, som turistene valgte å dele, har raskt fått millioner av visninger, og de aller fleste etterlater seg en kommentar som ikke legger skjul på deres tanker om at den antatte faren holder en gutt i armene mens han henger over fjellklippen.

Gutten planter begge føttene på fjellveggen, men han aner ikke hva som kan skje dersom det skulle bli en ulykke.

En tredje person, antatt å være relatert til mannen og gutten, kan sees ta et bilde av gutten som henger over kanten.

Det er også mulig å se at det er mange andre turister i nærheten av familien som ser på, men som velger å ikke gripe inn.

Turistenes video av hendelsen ble først delt mye i Kina, hvor den dukket opp på alle medier, noe som førte til at mannen ble veldig utsatt.

Etter hvert som videoen har gått viralt, har den selvfølgelig også blitt delt på andre sosiale medier, og derfor skal han ha fått veldig hard kritikk for handlingen.

Det er ennå ikke kjent om politiet har valgt å etterforske videre, da ett feil trekk kunne ha kostet gutten livet eller om de har valgt å legge saken bak seg.

For å se hvorfor faren blir kritisert for, på bilde øverst i denne artikellen.

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.