Far til tre gikk på rutinebesøk til tannlege: Så sluttet han plutselig å puste

25/01/2022 08:28

Emma Sletta

Utland
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
Han gjorde bare en rutinekontroll hos tannlegen da han plutselig sluttet å puste.

48 år gamle Roy Robinson var hos tannlegen for en rutinekontroll om morgenen den 10. Januar, da han plutselig stoppet med å puste.

Hans eldre bror, 51 år gamle Kevin Crompton, sa ifølge Mirror-at Roy sluttet med å puste mens han satt i tannlegestolen. En ambulanse ble tilkalt umiddelbart.

Han ble deretter kjørt til Tameside General Hospital hvor han ble diagnostisert med en hjerneblødning, noe som førte til at han ble overført til et spesialsykehus for videre behandling.

Tirsdag ettermiddag ble hans nærmeste familie kontaktet av sykehuset, og ba dem komme og si farvel før de erklærte ham hjernedød dagen etter.

"Du vet bare aldri," sa hans eldre bror Kevin.

"I det ene øyeblikket er de her, og i det neste er de borte. Livet er så skjørt. Det var bare så ut av det blå."

"Hvem som helst kan ha svakheten i kroppen. Som en tikkende tidsbombe," sa han også.

"Roy var en lykkelig mann. Han ville ta en drink med kameratene sine og ha det gøy. Han prøvde alltid bare å ha det gøy."

«Jeg tror ikke han noen gang innså hvor mange venner han hadde eller hvilken innvirkning han hadde hatt på folk.»

Roy var far til tre barn, Dominic, Lewis og Antonia, som han var «veldig stolt av». Han var spesielt stolt av det de hadde oppnådd med livet sitt, står det.

Roy hadde vært i hæren i seks år, og hadde senere endt opp arbeidsledig. Imidlertid hadde han nettopp kvalifisert seg til en jobb som rørlegger.

«Han led av PTSD og hadde trukket seg litt ut. Men han prøvde å skape et bedre liv for seg selv,» forteller broren.

Han møtte sin partner Pauline for ti år siden, og de har vært sammen siden den gang. 

– Han var så stolt av dem. Han var definitivt en stolt far," sa Kevin.

Tragisk nok fant Pauline ut at Roy hadde blitt fraktet til sykehus da han ikke møtte opp til deres avtale, som skulle finne sted kort tid etter hans tid hos tannlegen.

«Hun hadde ringt mobiltelefonen hans i to timer uten svar før hun ringte tannlegen som fortalte henne hva som hadde skjedd», sier Kevin.

Salford Royal Hospital bestemte seg for å ta kontakt med Manchester City, som Roy hadde støttet siden han var barn, for å informere dem om hans død og hans livslange lojalitet til klubben.

Som svar fikk familien et signert brev fra klubbens trener, Pep Guardiola, der han takket Roy for at han støttet klubben og sa at han var «lei seg» for at de aldri fikk sjansen til å møtes.