Faren ba sønnene stille opp på rekke: Så skjedde det verst tenkelige

29/09/2023 11:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Faren ble senere pågrepet og siktet i den sjokkerende og skremmende saken.

Vi advarer om voldsomme og sterke hendelser i denne artikkelen.

En fars oppgave er å være der for barna sine. Å elske dem og ta vare på dem når de trenger det. Dessverre var det ikke den typen farsfigur som Clayton, Hunter og Chase hadde.

15. juli ba faren sine tre små sønner om å stille opp på rekke. Og helt ut av det blå trakk han frem en pistol og henrettet deretter sønnene sine en etter en.

Det skriver det amerikanske mediet People.

Chad Doerman (32) er siktet for drap på sine små sønner på 7, 4 og 3 år. Han skal ha stilt opp sønnene sine og skutt dem i henrettelsesstil.

Torsdag ettermiddag fikk nødetatene en telefon fra en kvinne som skrek «barna mine er skutt». Tre minutter senere fikk de en ny telefon fra en sjåfør i området som ville melde fra om at en kvinne løp og ropte om de grusomme hendelsene.

Da politiet ankom, satt faren, Chad Doerman, på trappen med en rifle ved siden av seg og ventet på politiet. Kort tid etter ankomst ble de tre drepte barna funnet i hagen, og de ble erklært døde på stedet.

Det antas at faren hadde planlagt skytingen i flere måneder.

Moren til de nå avdøde barna ble skutt i hånden under hendelsen da hun forsøkte å beskytte guttene sine mot skudd fra faren.

Chad Doerman blitt anklaget for tre tilfeller av grovt drap og overført til Clermont County Jail og er planlagt å møte for en jury fra 8. juli til 2. juli. august i 2024.