"Faren min går på toalettet når jeg bader fordi jeg må være ok med nakenhet"

07/02/2021 12:51

Emma

Utland
En 18 år gammel jente stiller spørsmål ved faren sin, som krever at han har tilgang på badet når hun er i badekaret, fordi familien må være komfortabel med nakenhet.

Gjennom årene har det blitt tydelig for Lily (navnet har endret seg av personvernhensyn) at hennes far ikke ser ut til å respektere hennes privatliv i det hele tatt.

Først av alt banker han vanligvis ikke på før han går inn på rommet hennes. Det er derfor han har gått inn flere ganger mens hun har vært i ferd med å skifte klær.

Faren går også på do minst en gang i måneden mens hans 18 år gamle datter er i dusjen.

"Det er en glass skyvedør uten dusjgardiner, så han ser meg naken," Lily skrev på nettstedet Reddit.

Jeg har sagt at jeg ikke er komfortabel med at han ser meg naken. Nå låser jeg døren mens jeg dusjer. Han ble sint på meg fordi han ikke slapp ham inn i dag mens jeg badet», skriver hun også.

Da Lily spurte faren hvorfor han følte behov for å gå på toalettet mens hun var naken, prøvde han å rettferdiggjøre det.

Da Lily lyttet til hans grunner, ble hun helt sjokkert. Hennes far nevnte fire grunner til at han mener hans oppførsel er OK:

  1. Han har allerede sett Lily naken.
  2. Familien må være komfortabel med nakenhet
  3. Han vet allerede hvordan det ser ut
  4. Lilys eldre søster bryr seg ikke om faren ser henne naken

Etterpå var 18 år gamle Lily tom for ord. Hun var usikker på hvordan hun skulle reagere, hvorfor hun har vendt seg til internett for å finne ut om faren hennes har rett.

Det er hundrevis av brukere på Reddit som allerede har svart på Lilys spørsmål. De aller fleste har forsikret henne om at hun ikke har gjort noe galt, og at det er hennes far som sikkert har krysset linjen.

"Jeg er en stor talsmann for å normalisere mandige ting i en familie, for eksempel kyssing eller klemming, men det er for langt fordi du ikke har gitt ditt samtykke, og det er skummelt at faren din er opprørt over det," skrev en bekymret bruker.

"Motbydelig. Beklager å si det, men faren din er pervers. Hvis han ikke var pervers, ville han ikke ha vært så irritert over å bli låst ute», skrev en annen ærlig bruker.

Det var også flere fedre som også blandet seg inn i diskusjonen. De fortalte hvordan de håndterte nakenhetsproblemet med sine egne døtre.

En far, som har to døtre i alderen en og tre, skrev at han planla å slutte å bade dem da de var omtrent fem år gammel.

En annen sa at han ville vente til døtrene fortalte ham at de ikke var "komfortable" med det, noe han allerede har snakket med dem om.

En annen sa at han ville vente til døtrene fortalte ham at de ikke var "komfortable" med det, noe han allerede har snakket med dem om.

 

"Så snart det skjer, stopper jeg. Det er helt ekkelt å presse barna til å la deg se dem nakne når de har uttrykt at de føler seg ukomfortable," fortsatte han.