Fem måneder gamle Louis ble truffet og drept: Nå skal saken avgjøres i retten

21/02/2022 07:58

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
For et år siden døde en liten gutt i England etter at han ble påkjørt av en bil. Saken har nå kommet til retten.

22. januar i fjor skjedde en forferdelig ulykke i den lille engelske byen Waterbeach i Cambridgeshire-distriktet like nord for London da to biler kolliderte.

I den ene bilen satt den 74 år gamle Shelagh Robertson, som siden har blitt siktet for ufrivillig drap.

Det er fordi ulykken resulterte i at Robertsons bil svingte av veien og traff Rachael Thorold, som bare var ute på en liten tur med sin fem måneder gamle sønn, Louis Thorold, som var i barnevognen sin.

Det skriver BBC News

Rachael pådro seg flere alvorlige skader etter ulykken, inkludert flere brudd og en hjerneskade, noe som førte til at hun ble innlagt på sykehus i mer enn 100 dager og tilbrakte de første ti dagene i koma.

Rachael overlevde mirakuløst skadene, men hun skulle nok ønske hun var den som hadde dødd, i stedet for sin lille sønn, som dessverre ble drept på åstedet.

I går - mer enn et år etter ulykken - dukket Robertson opp i retten tiltalt for å ha vært ansvarlig for lille Louis' død.

Rettssaken er ennå ikke avsluttet, og 74-åringen er ventet å komme tilbake til retten 17. mars.

Etter ulykken skrev Louis' far, Chris, en rekke hyllester til sin avdøde sønn.

Foto: Privat

Han skrev ifølge Sosialnytt

"Du var bare med oss en kort stund. Men du gjorde oss til verdens lykkeligste mennesker. Vi kan ikke beskrive hvor knust vi er over at Louis er borte. Du vil alltid ha en plass i våre hjerter. Og ikke vær redd, jeg skal ta meg av de utstoppede dyrene dine. Vi elsker deg så høyt. Sov godt."

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.