Femåring slått i hjel: Hadde 56 skader og ble kastet i sjøen

22/02/2022 14:00

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En fem år gammel gutt ble funnet død i en innsjø i Wales i juli i fjor. Og nå er guttens mor og stefar i retten.

Fem år gamle Logan Mwangi ble funnet død i juli i fjor, med over 56 dødsskader på kroppen.

Tiltalt for det brutale drapet er hans mor, stefar og en 14 år gammel gutt.

Det skriver Daily Mail. 

Logan, som var en lykkelig, pratsom og omsorgsfull liten gutt, hadde så dårlige skader at legen sammenlignet dem med det som ofte ses i bilulykker hvor hastigheten har vært svært høy.

30 år gamle Angharad Williamson, kjæresten hennes, den 40 år gamle John Cole og en tenåring er siktet for drapet, som angivelig ble begått mens femåringen var i isolasjon på grunn av koronaviruset.

Deretter dumpet de liket av den fem år gamle gutten i en innsjø i nærheten av familiens hjem.

I retten kom det frem hvordan den 30 år gamle moren ringte 911 og fortalte at sønnen var forsvunnet. Hun hevdet at Logan hadde blitt kidnappet fra sengen sin fordi hageporten var åpen.

Flere ganger under samtalen ropte hun sønnens navn, mens kjæresten og den 14 år gamle tenåringen, som også er siktet for drapet, gikk rundt og spurte naboer om de hadde sett Logan.

Den fem år gamle gutten ble funnet død i vannet kort tid senere. Han hadde på seg en pyjamas som ikke stemte overens med hva moren hadde fortalt til politiet på telefonen. 

Gutten ble erklært død på sykehuset.

«Williamson hyperventilerte og ba politiet finne Logan. Hennes bekymring i utlysningen er fullstendig fabrikkert og manipulert for å dekke over sin egen rolle i Logans død,» sa aktor i retten.

Den lille gutten hadde alvorlige skader på indre organer og hjerne, noe som forårsaket hans død.

En rettsmedisiner kalte skadene «så ekstreme at du forventer å finne dem etter et fall fra en høy bygning eller en trafikkulykke med svært høy hastighet».

Logan druknet ikke - han var allerede død da kroppen hans kom til sjøen, styrte aktor i retten.

I retten kom det også frem at 14-åringen og morens kjæreste ble fanget på et overvåkningskamera 31. juli hvor de forlot adressen.

John Cole bar noe i armene, som han siden har bekreftet var liket av den lille gutten.

De to gikk langs innsjøen til stedet der Logans lik senere ble funnet.

I mellomtiden slo lysene seg av og på på Logans soverom, som aktor mener viser at Williamson var våken og visste hva som hadde skjedd med sønnen hennes.

Cole og 14-åringen kom så tilbake til hjemmet før de dro igjen. Politiet tror det var for å kvitte seg med Logans blodige pyjamas.

Alle tre benekter drapet, men 40-åringens kjæreste har tilstått upassende å ha håndtert lik, fjernet det blodfarvede sengetøyet og kommet med en falsk rapport om en savnet person.

Rettssaken er ventet å vare i åtte uker.