Fenomenet sugardating sprer seg: Simone tjener opp mot 40.000 i måneden

05/11/2016 06:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Twitter/ Simone Toon
Foto: Twitter/ Simone Toon
25-årige Simone lever luksuslivet som sugarbabe.

Sugardating er når personer – som oftest eldre, velstående menn – betaler en annen person – som oftest unge kvinner – for et forhold eller en date. 

Kritikere mener det er forkledt prostitusjon, men noen unge kvinner ser på sugardating som en enkel måte å tjene noen ekstra penger på.

For 25-åringen Simone Toon fra Northamptonshire er den kontroversielle formen for dating blitt til en meget lukrativ levemåte.

Foto: Twitter/ Simone Toon

Den unge sugarbaben mottar rundt 4.000 pund om måneden (svarende til cirka 40.000 norske kroner) fra sine sugardaddys. Dyre gaver og reiser til eksotiske destinasjoner kommer i tillegg. Det skriver Barcroft Media

- En sugarbabe lever typisk et luksusliv og bor i en fin leilighet – alt finansieret av en sugardaddy, forteller hun til det britiske mediet.

Simone har nå blitt så vant til å bli tatt hånd om av eldre, rike menn, at hun ikke klarer å forestille seg et liv uten en sugardaddy.

Foto: Twitter/ Simone Toon

- Jeg ville aldri datet en mann som ikke kunne ta vare på meg og finansiere min livsstil. Det har jeg prøvd og det fungerte bare ikke, sier hun til Barcroft Media.

25-åringen har ingen planer om å legge sugardatingen på hyllen, men forteller at hun derimot er svært tilfreds med sitt tilsynelatende bekymringsfrie liv, på eldre, rike menns regning. 

Foto: Twitter/ Simone Toon

Hele livsstilen hennes – fra møbler, eksklusive klær og dyre vesker, til treningsmedlemskap og silikonbryster er betalt av de rike sugardaddys.

- Den mest eksklusive gaven jeg har mottatt er en splitter ny bil av merket Range Rover Evoque til en verdi av 25.000 pund (over 250.000 kroner, red.), som var helt perfekt for meg, sier den unge kvinnen til Barcroft Media.

 

Simone står sjeldent opp før klokken 12 om formiddagen. Deretter tilbringer hun noen timer på treningssenteret, for deretter å møte en venninne til lunch. På kvelden er det tid for date, hvor hun går ut på et fint sted sammen med sin sugardaddy.

Foto: Twitter/ Simone Toon

Hun drar også jevnlig på luksuriøse ferier sammen med sine eldre velgjørere:

- I forrige uke var jeg i Dubai sammen med min nåværende sugardday. Plutselig ga han meg 8.000 pund (cirka 83.000 kroner, red.) å shoppe for.

Simone forteller at familien hennes støtter hennes noe uvanlige valg av inntektskilde.

- Familien min er veldig støttende. De har sagt at hvis det er dette jeg gjerne vil, så skal jeg bare gå for det, sier den britiske sugarbaben til Barcroft Media.