Filmer seg selv på treningsstudioet: Når hun ser opptakene, oppdager hun noe sjokkerende

05/09/2022 08:33

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Dani filmet seg selv på treningsstudioet så hun kunne se formen sin. Da hun så opptakene, oppdaget hun noe sjokkerende.

TikTok-stjernen Dani ønsket å sørge for at hun gjorde benøvelsene sine riktig, så hun valgte å filme seg med telefonen mens hun trener på et treningsstudio.

Men da hun så opptakene etterpå, så hun en mann hun kjente da han var kollegaen hennes, stoppet bak henne, tok ut telefonen og begynte å ta bilder av henne.

Da Dani innså hva som skjedde, kom hun umiddelbart i kontakt med sjefen sin, som heldigvis var veldig støttende og tilbød seg å "gjøre noe" for å rette opp situasjonen.

Klippet ble spilt inn tidligere i år, men Dani har delt det på sin sosiale medieprofil TikTok nylig der det har gått viralt.

Hun har også delt en rekke oppfølgingsvideoer der hun forklarer at hun bare skjønte hva som hadde skjedd da hun så opptakene av seg selv samme kveld.

– Jeg følte meg ukomfortabel fordi jeg visste at han sto bak meg, men jeg visste ikke at han tok bilder, sier hun.

Dani hevder også at den aktuelle mannen «hadde en veldig flørtende personlighet», som hun også syntes var ubehagelig og til og med noe motbydelig.

Etter at hun innså hva han hadde gjort, sendte hun videoen fra treningsstudioet til sjefen sin, som sa at han ville 'gjøre hva som helst' for å få henne til å føle seg komfortabel på jobben.

"Jeg foreslo aldri at han skulle sparke ham. Så vidt jeg vet hadde han jobbet der en stund," sier Dani, og fortsetter:

"Jeg endte opp med å slutte - ikke bare på grunn av det, men noen få andre ting. Jeg kunne ikke engang være i nærheten av fyren."

Mannen som tok bilder av Dani på treningsstudioet sendte en melding om at han var "dypt lei seg" for sine handlinger. Samtidig hevder han at han slettet bildet igjen umiddelbart.

Som svar på mannen sendte Dani et 'veldig langt, gjennomtenkt svar', som hun hevder han bare svarte ved å sende en 'tommelen opp'.