Fitness influencer død i forferdelig treningsulykke

22/07/2023 19:30

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kroppsbygger ble drept av en vektstang da han forsøkte å løfte 210 kilo på knebøy,

33 år gamle Justyn Vicky var på styrketrening på Paradise Bali treningsstudio da en forferdelig ulykke skjedde.

Den 15. juli var Justyn, fra Øst-Java, Indonesia, midt i et tungt løft. Her prøvde han å strekke på bena mens den tunge stangen tyngde skuldrene hans – mens han slet med å holde seg oppreist.

Og selv om Vicky hadde slått seg sammen med en spotter som var klar til å hjelpe til med løftet, var spotteren bak ham fullstendig hjelpeløs da Justyn falt i gulvet og vektstangen på 210 kilo landet på nakken hans.

Etter ulykken ble han fraktet til et lokalt sykehus med brukket nakke og kritiske skader på vitale nerver som forbinder hjerte og lunger. Han døde kort tid etter akuttoperasjonen, til tross for kirurgenes beste innsats for å redde livet hans.

Vicky, som drev med kroppsbygging ved siden av å jobbe som ernæringsfysiolog og personlig trener, har over 30 000 følgere på Instagram, hvor kondolansene har strømmet inn.

– Du vil leve videre gjennom de utallige livene du har påvirket, transformasjonene du har inspirert, og kjærligheten og lidenskapen du brakte til hvert øyeblikk vi tilbrakte sammen, skriver en.

– Vicky var et godt menneske, høflig og omgjengelig. Han delte alltid sin kunnskap om treningsstudioet. Han rådet også venner på senteret til å være forsiktige og ikke overgå evnene sine under trening, skriver en annen.

Treningssenteret der Vicky jobbet – og hvor ulykken skjedde – har også uttrykt dyp sympati for Vicky.

- Hvil i fred, kjære venn. Du vil for alltid være i våre hjerter, står det.