Fjerner én ting fra kostholdet: Nå har Martin gått ned 32 kilo

20/10/2021 09:20

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I sitt kosthold fant han ut at det var en ting spesielt som måtte kuttes.

På bare to måneder har den populære britiske TV-kokken James Martin klart å kaste hele 100 pund.

Kokken ble kjent som programleder for programmet «Saturday Kitchen», som ble sendt på BBC, samt var han morgenkokk på ITV-programmet «This Morning». 

Det var imidlertid i forbindelse med hans deltakelse i den engelske versjonen av Skal Vi Danse - 'Stricly Come Dancing' at han innså at det tok en veldig klar forandring.

Han følte at han måtte gjøre noen endringer i både forholdet til kosthold og trening. Det var det som fikk ham inn i den harde treningen. Under deltakelsen følte James Martin at kiloen raste av gårde. For hele verden ønsket han å holde seg til den utviklingen da han ble stemt ut av programmet.

Farvel til programmet

Da kokken var ferdig som ny danser, tok han en rekke valg. Han ville ikke falle tilbake i de gamle rutinene. I stedet ville han fortsette å bevege seg, og da måtte kosten hans ses gjennom. Ikke spise mere usunt.

I sitt kostholds fant James Martin ut at det var en spesiell ting han burde kutte ned på: smør. Som han sa, så ferdig. Etter to måneder med å spise bare brøkdelen av smøret han pleide, etter å ha trent og generelt spist sunnere, begynte han å se resultatene.

Da James Martin var på badevekt etter de to månedene, hadde han gått ned 31,7 kilo. Det gleder han seg mye over i dag. Men det er ikke gratis, sier kokken. Han er en "stor fyr", så han kan ikke bare stå og se på kiloene kommer tilbake.

«Det er hardt arbeid fordi jeg er en stor fyr, så jeg må virkelig være klar over hva jeg spiser og drikker: Jeg må sørge for at jeg trener regelmessig», sier James Martin til The Mirror.