Fløy i 14 timer for å overraske kjæresten: Reaksjonen hans var ikke som forventet

27/05/2022 12:45

Emma Sletta

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne brukte 14 timer på å reise over 8000 kilometer for å overraske kjæresten – men han reagerte ikke som forventet i det hele tatt.

Tenk deg at du nettopp har reist over 8000 kilometer på omtrent 14 timer fordi du ønsket å overraske kjæresten din i et annet land, og at han ikke i det hele tatt er begeistret når du dukker opp.

Dette er nøyaktig hva som skjedde med en ung kvinne som prøvde å overraske kjæresten sin som var i et annet land. 

Det skriver The Sun.

En ung kvinne ved navn Lauryn Mapusua har delt historien om hvordan hun reiste helt fra USA til Sverige for å overraske kjæresten. På grunn av kjærestens reaksjon har videoen gått viralt, og har fått over 1 million visninger.

Videoen følger Lauryn, som først flyr fra USA til Sverige, hvoretter hun hopper inn i en buss slik at hun kan dukke opp hjemme hos kjæresten. Totalt brukte hun omtrent 14 timer på å reisen.

Når hun endelig kommer til kjærestens bolig, reagerer han ikke i det hele tatt som man forventer. Han sender henne bare et lite smil, men velger ikke engang å stå opp fra sofaen han ligger på.

"Han ble definitivt overrasket og forvirret," har Lauryn skrevet som tekst for videoen som har blitt delt på nettstedet for sosiale medier TikTok.

I kommentarfeltet er det mange som har uttrykt at de ikke liker kjærestens reaksjon. Faktisk er det opptil flere som mener at Lauryn bør forlate kjæresten.

"Du må forlate ham. Han matcher ikke energien din og innsatsen din... respektfullt», skriver en person.

" Jeg vet ikke om det er en vits? Eller er det riktig? Fordi jeg ville ha bestilt flyet mitt hjem," sa en annen.

"Med all respekt. Gå hjem. Reaksjonen hans var skyggefull som faen», skriver en tredje.

– Det var vondt å se på. Beklager, men jeg liker meg ikke her. Han ser sjokkert ut, men ikke positivt sjokkert, skrev en fjerde person.

I kommentarfeltet i en påfølgende video har Lauryn gitt en forklaring på hvorfor kjæresten hennes ikke var så overrasket som man hadde forventet.

«Jeg postet to ganger for å avklare at han visste at jeg kom, bare ikke den dagen. Det sto "overrasket ham tidlig". Han trodde jeg kom i slutten av måneden», skriver hun.