Flybesetningen står maktesløse: En kvinne reiser seg og gir passasjerene en overraskelse

14/11/2023 05:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Flybesetningen står maktesløse da kvinnen reiste seg og ga passasjerene en plutselig overraskelse.

I en nylig hendelse ombord på et Delta-fly vakte den Grammy-nominerte gospelvokalisten Bobbi Storm oppsikt da hun nektet å slutte å synge, til tross for gjentatte forespørsler fra flyets ansatte.

Den 36 år gamle musikeren fra USA, kjent for sitt arbeid på det Grammy-nominerte albumet «The Maverick Way» av den kristne gruppen Maverick City Music, ønsket å dele sin nyeste sang med passasjerene.

Det skriver news.com.au

Men da en kabinbetjent ba henne slutte å synge, ellers ville hun bli eskortert av flyet, tok det hele av.

Bobbi Storms svar til kabinbetjenten var at hun 'gjorde det Herren ber henne gjøre' og spurte passasjerene om deres mening, noe som ikke resulterte i noe svar.

Flyvertinnen la ikke skjul på at hun måtte følge instruksjonene hans og være stille, noe hun til slutt gjorde. Men det stopper ikke her.

Da flyvertinnen dro, begynte Bobbi Storm å synge igjen, og hevdet at de andre passasjerene 'likte det'.

Bobbi Storms prestasjon har siden blitt kritisert av en rekke mennesker på nettet, med kommentarer som beskriver hennes handlinger som respektløse, irriterende og selvopptatte.

En person som identifiserte seg som både en kristen og en flyvertinne kritiserte Bobbi Storm for ikke å ha koordinert med flybesetningen på forhånd, og understreket at "Gud er en ordens Gud."

Bobbi Storm forsvarte imidlertid handlingen hennes i en oppfølgingsvideo, og hevdet at Delta hadde kontaktet henne og bedt om unnskyldning.

Hun uttrykte et ønske om at hendelsen ville lære alle involverte en lekse i hvordan man behandler hverandre. Du kan se det i videoen hennes fra Instagram nedenfor:

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.