Folk bare så på mens full mann voldtok kvinne på gaten ved høylys dag

25/10/2017 11:30

Anniken Hauge

Utland
En 43-årig kvinne ble voldtatt av en tydelig beruset mann på åpen gate. Ingen vitner grep inn, men sto bare og filmet overgrepet.

Da en tydeligt beruset mann overfalt og voldtok en 43-årig kvinne ved høylys dag i den indiske byen Visakhapatnam forleden, var det ingen av vitnene til voldtekten som prøvde å stoppe gjerningsmannen.

I stedet for å komme kvinnen til unnsetning eller hente hjelp, stod vitnene passive på sidelinjen og tok i tillegg opp mobilene sine for å filme voldtekten, skriver New York Post.

- Mange av de var mer interesserte i å filme overfallet. Det viser tydelig hvor utrolig likegyldige folk er når det kommer til seksuelle overgrep mot kvinner, sier politiinspektør K. Suresh til lokale nyhetsmedier. 

Voldtekten fant sted søndag klokken halv tre på ettermiddagen i den indiske by Visakhapatnam, som ligger i den østlige delen av India. 

- Rett etterpå var offeret veldig svak, og hun hadde ikke spist på flere timer. Hun hadde lagt seg ved en sti i skyggen av et tre, da gjerningsmannen i beruset tilstand krenket og voldtok henne, sier politiinspektøren til lokale medier. 

Da politiet endelig ble alarmert og senere ankom stedet, hadde gjerningsmannen stukket av. Men kort tid etter fikk politiet pågrepet 23-årige Ganji Siva, som de mistænker for å ha stått bak voldtekten.

Politiet har blant annet fått utlevert videomateriale fra vitner som bevis i saken. 

Han sitter nå bak lås og slå, frem til han skal stilles for en dommer om tidligst to uker.

Offeret ble innlagt på nærmeste sykehus for å få behandling for skadene. Det er ingen ytterligere opplysninger om hennes nåværende tilstand.

Denis ble 'bortført' og overrasket av vennene sine: ‘Tusen takk for verdens beste gave’

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.