Folk tror kvinnen er mannens personlige hjelper: De blir sjokkert når hun forteller sannheten

09/08/2021 08:29

Emma Sletta

Utland
De fleste tror hun er en personlig hjelper for funksjonshemmede Shane. Men dette er ikke tilfelle i det hele tatt.

Folk kan være uhøflige og til og med stygge mot folk som er annerledes. Dette er noe som mennesker med funksjonsnedsettelser – dessverre – ofte opplever.

Heldigvis er det også de som bryr seg minst og ser folk for dem, de er på innsiden. Shane Burcaw har vært heldig nok til å møte en av dem.

Shane kommer fra Minnesota i USA og har en funksjonshemelse. Han lider av spinal muskelatrofi og har vært i rullestol siden han var bare to år gammel.

Spinal muskelatrofi (SMA) er en genetisk sykdom som er en sjelden og progressiv muskelsykdom som påvirker individer av begge kjønn. Sykdommen er forårsaket av at horncellene forsvinner, noe som forårsaker muskeltap. Imidlertid er den kognitive funksjonen vanligvis helt normal.

Shane er også veldig vellykket på Instagram, der han har en konto som følges av mer enn 370,000 mennesker. På denne profilen deler han flittig ut av bilder og videoer fra livet sitt.

Han spilte også i en dokumentar som faktisk endte opp med å forandre livet hans.

En av seerne av denne dokumentaren, om så Shane, var Hannah Aylward. Etter å ha sett dokumentaren bestemte hun seg for å kontakte ham via e-post.

Etter det tok alt av. Det tok ikke lang tid før de møttes for første gang, og siden da har de tilbrakt mye tid sammen. Før de visste ordet av det, hadde de forelsket seg, og i 2020 giftet de seg endelig.

Dessverre har paret møtt flere fordommer. Mange synes det er vanskelig å forstå blant annet at Hannah og Shane faktisk er et ektepar.

Som et resultat tror mange at hun er Shanes personlige hjelper. Faktisk er det noe paret har opplevd så ofte at Shane har skrevet en bok om det. Boken har fått tittelen 'Strangers Assume My Girlfriend Is My Nurse'.

Paret deler også livene sine på YouTube, der de har opprettet kanalen Squirmy og Grubs, som har rundt 800,000 følgere.

YouTube-kanalen de ikke bare bruker til å dele morsomme episoder fra livene sine. De bruker også kanalen og videoene deres for å vise verden hvordan det er å være i et forhold der en av partene har en funksjonshemming.

Paret jobber med å normalisere å være i den typen forhold de er, og ser det åpenbart som veldig viktig.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.