Forbipasserende oppdaget etterlatt kjøleveske: Åpnet den forsiktig opp og gjorde et rystende funn

14/02/2018 16:00

Anniken Hauge

Utland
I forrige uke fant en forbipasserende en etterlatt kjøleveske utenfor huset sitt i Potters Bar i England. Vedkommende åpnet forsiktig opp bagen og fant et etterlatt dyr.

En forbipasserende gjorde en hjerteskjærende oppdagelse i forrige uge, da vedkommende sent torsdag kveld kom hjem til huset sitt i den engelske byen Potters Bar.

Personen fikk nemlig øye på en kjølebag som noen hadde etterlatt utenfor huset.

Det skriver The Dodo.

Foto: RSPCA

Personen bestemte seg for å undersøke den mystiske vesken nærmere, og åpnet den derfor forsiktig opp. I vesken gjemte det seg en forvirret og redd liten katt som hadde blitt etterlatt.

Den hjelpsomme person kontaktet dyreorganisasjonen RSPCA og fortalte dem om katten. En ansatt ved navn Kate Wright togdro avgårde for å hjelpe katten, som viste seg å være bare syv måneder gammel.

Kate Wright tok med seg den etterlatte hannkatten til dyrebeskyttelsen, hvor personalet bestemte seg for å kalle ham for Spencer.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Foto: RSPCA

Foto: RSPCA

- Den unge katten er ikke kastrert og hadde ingen mikrochip. Han er en veldig vennlig gutt og fortjente virkelig ikke å bli kastet vekk i en veske, skriver Kate Wright i en pressemelding og tilføyer:

- Det finnes ingen unnskyldning for å forlate et dyr på denne måten, og stakkars Spencer var veldig forvirret, redd og kald. Vi vet ikke hvor lenge han har ligget der, men han var veldig sulten da han kom hit.

Tross omstendighetene har Spencer det bra og vil snart bli adoptert bort til et nytt hjem. RSPCA leter fortsatt etter personen som etterlot Spencer i frysevesken. 

Det var ingen videoovervåkning i området, så organisasjonen ber eventuelle vitner om å henvende seg hvis de har opplysninger i saken om den etterlatte katten.

Butikk finner død katt i en ovn: - Jeg hadde lyst til å kaste opp