Foreldre søker barnepike til 540.000 kroner i lønn - men tilbudet har en uhyggelig hake

14/06/2017 13:00

Ida Veiden Brakstad

Utland
Et foreldrepar I Skottland leter desperat etter en barnepike som - bokstavelig talt - TØRR takke ja til jobben. Lønnposen inkluderer nemlig overnaturlige opplevelser.

540.000 kroner i året inklusive kost og losji er jo egentlig en virkelig god avtale - hvis man er modig nok til å være barnepike hos en familie i Skottland.

Men stillingen krever nok litt mer enn bare barnetekket. Den skotske familien har på bare ett år måtte vinke farvel til ikke mindre enn fem asnatte som ikke ønsket å fortsette i jobben. 

Årsaken? Families historiske hus er tydeligvis åsted for overnaturlige hendelser som inkluderer mystiske uforklarlige lyder og glass som knuser av seg selv. 

Det skriver Mirror.

Nå har familien tatt sosiale medier til hjelp i sin søken etter en barnepike som ikke så lett lar seg skremme. I annonsen på hjemmesiden childcare.co.uk etterlyser de en ny person som vil passe på barna deres på fem og syv år i familiens store eiendom som ligger helt fantastisk til.

Men som jobbsøker skal du være villig til å ofte være alene i det store huset, samt sove med barnene fra mandag til fredag. I tillegg skal du lage frokost, gjøre barenene klar til skolen, avlevere- og hente dem, hjelpe til med lekser, og legge dem om kvelden. 

I tillegg til lønnen blir dine tjenester belønnet med eget rom med bad og kjøkken, pluss hele 28 feridager i året.

I følge Mirror er det allerede flere som har søkt stillingen, men det er første gang grunnleggeren av childcare.co.uk, Richard Conway, har sett en slik jobbutlysning. 

- Da vi først så det ble vi litt sjokkerte, og noen av oss var skeptiske. Men etter å ha snakket med familien og deres tidligere ansatte fant vi ut av at det hele stemte, sier han til Mirror.

- Vi har opp gjennom årene hjulpet mange fantastiske og unike familier med å finne barnepass via hjemmesiden, men det her er nok en av de mest spesielle historiene vi har sett. Familien har imidlertid forsikret oss at ingen har lidd overlast ved å bo i huset, men det er altså ingen tvil om at den kommende barnepiken ikke skal være noen reddhare.  

Kvinne forsvant sporløst for 30 år siden: Ny leier gjør et uhyggeligt funn i hageskur

DAGENS MEST SETTE VIDEOER:

Den har blitt kaldt årets skumleste film, og vil garantert få deg til å tisse i buksene av skrekk 

Gutten med matboksen har blitt sett av over 100 millioner verden over

Jacob presser ut massevis av hudormer på en gang med denne effektive metoden