Forferdelig timing: Mann var ute i hagen da flyet tømte toalettet fra luften

21/10/2021 10:08

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du synes i dag har vært ekstremt dårlig, bør du bare være glad for at dette ikke var deg.

Hvis du tror dagen din har vært dårlig, vil det ikke være like dårlig som hva en mann fra Windsor ble utsatt for mens han var ute i hagen for å slappe av - men slappe av, det fikk han ikke lov til.

Mannen, men også hagen, ble dusjet ned av menneskelig avfall, inkludert tonnevis av avføring, da flyet, som han så flygende over ham, tømte toalettet.

Clewer East-rådmann Karen Davis, som snakket om hendelsen på et royal borough of Windsor og Maidenhead luftfartsforum, sa at han ble oversvømmet av ekskrementet.

Hun sa også at mannens hage var dekket over.

Det skriver BBC.

Mannen valgte derfor å kontakte Davis for å fortelle ham om hendelsen, men samtidig sa han at han ikke ville straffeforfølge flyselskapet.

«Jeg vet at hvert år er det uheldige tilfeller av frossen kloakk fra fly i luften, men dette var ikke frosset, så han og hagen hans var dekket.»

"Forhåpentligvis vil det aldri skje igjen med noen av beboerne."

Eton og slottsråd John Bowen mener at det faktum at mannen var dekket av menneskelig avfall kan skyldes sommerværet, noe som betyr at «det kommer ut i en mer flytende tilstand».

Mannen klarte imidlertid å identifisere flyet via en rutesporingsapplikasjon, hvoretter han tok kontakt med flyselskapet.

Davis, som ikke bekrefter hvilket flyselskap som er involvert, sa til BBC at det kom «langt, langt herfra», noe som må være en lettelse for mannen som kan føle seg tryggere fremover.

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.