Forlatt baby funnet på nyttårsaften: Notat avslører trist sannhet

03/01/2022 10:24

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En nyfødt baby ble funnet i iskalde temperaturer på nyttårsaften - sammen med en lapp som forklarer den triste historien bak.

På nyttårsaften gjorde en borger ved navn Roxy Lane et oppsiktsvekkende funn i sitt hjem i Fairbanks, i den amerikanske delstaten Alaska.

I en pappeske som sto ved kvinnens hjem lå en nyfødt og forlatt baby innpakket i tepper. Ved siden av babyen lå en håndskrevet lapp som forklarte hvorfor den nye moren hadde forlatt barnet sitt.

"Vær så snill å hjelpe meg," står det i det håndskrevne brevet.

" Jeg ble født i dag, 31 Desember 2021 klokken 6 om morgenen, jeg ble født 12 uker for tidlig. Min mor var 28 uker gravid da hun fødte meg. Mine foreldre og besteforeldre har ikke nok mat eller penger til å oppdra meg. De ønsket aldri å gjøre dette», står det i det håndskrevne brevet, som ble funnet ved siden av den lille babyen.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Privatfoto

"Min mor er så knust at hun må gjøre dette. Ta meg med og finn EN KJÆRLIG FAMILIE. Foreldrene mine ber om at noen finner meg. Jeg heter Teshawn."

Den nyfødte babyen ble kjørt til sykehus, hvor leger var i stand til å finne det under omstendighetene - og til tross for temperaturer godt under frysepunktet - gjorde det bra.

Ifølge amerikanske medier New York Post har det ennå ikke vært mulig å finne barnets biologiske foreldre.

Det antyder at foreldre ikke visste om Alaskas såkalte "Safe Haven Law", som lar foreldre levere sine nyfødte barn på et lokalt sykehus, kirke eller politistasjon.

Småbarnet er nå i varetekt hos myndighetene.

 

 

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.