Forloveden sa 4 forferdelige ord til henne: Nå vurderer hun å avlyse bryllupet

15/10/2023 23:00

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fire forferdelige ord ble sagt, og nå vurderer hun om hun skal gifte seg med forloveden.

Det kan virkelig gjøre vondt å ha noe negativt påpekt om utseendet ditt. Kommer det fra en helt fremmed kan du ofte riste det av deg, men kommer det fra noen som står deg nær er det en annen sak.

Det er nettopp dette en 28 år gammel kvinne opplevde da forloveden sa fire forferdelige ord til henne. Ifølge Mirror har den unge kvinnen selv delt historien sin på sosiale medier.

"Jeg har alltid hatt problemer med kroppen min. Mye av selvtilliten min er knyttet til hvordan jeg ser meg selv og andre. Jeg prøver å jobbe med det, men det er en lang reise," skriver hun, ifølge det britiske media.

Hun avslører også at hun gikk opp mye i vekt under korona-pandemien. Hun er ikke den eneste, da flere har avslørt at de har tatt i denne perioden.

"Jeg jobber aktivt med å få tilbake kroppen min før pandemien, men det er en hard og lang kamp med liten fremgang, som jeg allerede er frustrert over. Jeg snakker med forloveden min om kroppsbildet mitt og sliter med vekten," hun skriver.

"En gang da vi snakket om det, refererte han tilfeldigvis til min forrige kropp som "da du var attraktiv". Det gjorde så vondt. Jeg tok det opp med ham med en gang. Han ba om unnskyldning og sa at han ikke var klar over at det var ordene han hadde brukt. Men i mitt hjerte visste jeg at han mente det. At han pleide å finne meg attraktiv, men ikke lenger gjør det."

Kvinnen sier også at hun fortsatt ikke har kommet over de fire ordene. Dette har faktisk gjort at hun nå har kommet til å tvile på forholdet deres og fremtidige ekteskap.

«Jeg vet at han fortsatt elsker meg og at et langvarig forhold handler om mer enn fysisk tiltrekning, men det gjør så vondt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre herfra», står det.

I innlegget forteller hun også at hun tidligere var en størrelse Small. I dag er situasjonen annerledes, da hun enten bruker størrelse Large eller Medium.

På den annen side har forloveden alltid vært større.

"Han bruker størrelse XXL, men noen ganger er den største av vanlige klesstørrelser for liten for ham. Jeg vet ikke hvorfor det gjør så mye mer vondt når det føles dobbeltmoralsk," skriver hun.

Ifølge Mirror har flere personer kommentert innlegget, mange av dem har uttrykt forakt for forloveden hennes. Det er flere som til og med anbefaler henne å slå opp med ham.

"Jeg er sint på dine vegne. En fyr som ikke alltid får plass til en XXL kalte kroppen din uattraktiv?! Han er respektløs. Ikke la en fyr definere verdien din. Og jobb med selvtillitspørsmålene dine. Det er stor sjanse han når ut til deg med vilje slik at du tror du ikke fortjener bedre og bli hos ham. Ingen fortjener dette," skrev en person.

"Han er frekk og du fortjener bedre. Jeg tror ikke det er noen måte å komme tilbake fra det ettersom han har sådd dette frøet, og du vil alltid føle motvilje eller rekke ned på deg selv. Slå opp med ham," sa en annen.