Fotballstjerne overfalt kjæresten og betalte konsekvensene

14/02/2022 01:16

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kjent fotballspiller overfalt kjæresten sin, hvoretter han betalte konsekvensene.

En Premier League-fotballspiller ble arrestert for overgrep mot kjæresten etter at hun ringte politiet. Det endte imidlertid aldri opp med å være en sak.

Spilleren, som skulle spille på landslaget, ble arrestert i sitt eget hjem, hvor flere politibetjenter dukket opp. Det skriver The Sun.

Han skal også ha sendt henne truende meldinger sent på kvelden.

Spilleren ansatte advokater som inngikk en avtale med kvinnen om et forlik, og derfor kom saken aldri til rettssak. Ifølge The Sun aksepterte hun en betaling på en femsifret sum i pund.

Avsløringen kommer i kjølvannet av at Manchester United-stjernen Mason Greenwood ble arrestert på grunn av mistanke om voldtekt, overfall og drapstrusler.

– Det er ganske urovekkende. Spesielt etter påstandene mot Greenwood, sier en kilde til The Sun.

" I dette tilfellet brukte fotballspilleren pengene sine til å få advokater til å fikse det for ham og holde det utenfor offentlighetens øye."

«Han kom til et forlik, og det har effektivt stilnet den aktuelle jenta og stoppet rettssaken.»

– Tiltalen var imidlertid svært alvorlig og inkluderte minst én tiltale for vold i nære relasjoner.

Politiet har bekreftet at saken ble anmeldt og at de ble tilkalt til stedet. De har imidlertid også forklart at spilleren ikke har fått ytterligere konsekvenser siden de to partene inngikk et forlik.

Stjernen, som ikke kan navngis av juridiske årsaker, ble arrestert i 2019 og er ikke lenger i et forhold med kvinnen som kom med de alvorlige anklagene mot ham.

Teresa Parker, av Women's Aid og grunnlegger av Football United Against Domestic Violence-kampanjen, mener spillernes penger brukes til å feie overgrep og overgrep under teppet.

– Denne saken viser hvordan den betydelige mengden makt og penger i fotball kan bety at påstander om vold i nære relasjoner - eller andre former for vold mot kvinner av spillere - blir sett på som problemer som må løses, sier hun.

"Som i dette tilfellet er det som kan skje at alle anstrengelser gjøres for å få det som blir sett på som et problem, til å forsvinne."

« Alle fotballklubber og organisasjoner må ha retningslinjer for vold i nære relasjoner og overgrep for å sikre at de ikke gjør dem i stand til å skade partnerne sine.»

Mason Greenwood, som ikke er spilleren nevnt i denne artikkelen, forblir suspendert av Manchester United etter at hans påståtte offer delte forstyrrende videoer og bilder.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.