Funksjonshemmet kvinne raser mot McDonald's

Foto: Shutterstock.com

Den funksjonshemmede kvinnen ble rasende på McDonald's etter at hun besøkte restauranten.

Lynne Holman kunne ikke gå inn i restauranten på grunn av sin funksjonshemming, og derfor prøvde hun å bestille måltidet sitt i stedet i drive-thru, sier hun.

Hun forklarer at hun besøkte McDonald's restaurant på Warwick Road i Loughborough, Leicestershire, hvor hun prøvde å bestille en Happy Meal-meny med Chicken Nuggets.

Les også

Foreldre døde i en forferdelig bilulykke: Etterlot fire barn foreldreløse

Men hun hevder at personalet forklarte for henne at hun ikke kunne bestille Happy Meals, men at hun i stedet kunne bestille en Chicken Nuggets-meny. Det skriver The Sun.

I en tale til Leicestershire Live sier Lynne at hun kjørte opp til neste vindu for å betale, der hun så «mange mennesker» gå med Happy Meal-menyer.

Lynne anklager nå McDonald's for «diskriminering». Hun fortalte også Leicestershire Live at hun har tatt kontakt med McDonalds hovedkontor, hvor hun har sendt inn en klage.

– Det er diskriminering av funksjonshemmede, da jeg ikke kan gå inn i butikken og ble straffet på grunn av min funksjonshemming, sier hun.

Lynne hevder at hun har kontaktet McDonald's flere ganger for å følge opp saken, og at hun til slutt ble tilbudt en kupong på rundt $ 10. Denne kupongen kan imidlertid løses inn hvis hun også brukte 90 kroner selv.

«Jeg sendte dem en e-post der jeg skrev at jeg var avskyelig over at de trodde alt jeg ønsket var kuponger. Jeg synes bare det er så trist at mennesker med funksjonsnedsettelser diskrimineres og det må stoppe», sier hun.

Hos McDonald's er det ikke mye å kommentere saken på. En talsperson sier ganske enkelt at Lynne er i dialog med kundeservicen sin og at de jobber med å finne en løsning.

«Vi er klar over denne kundens klage, og kundeserviceteamet vårt samarbeider med kunden og restauranten for å finne en løsning», sier en talsperson for McDonald's.

Les også

Breaking: Hollywood-stjerne dreper Halyna Hutchins på filmset i en ulykke