Gammel CIA-hemmelighet avslørt: Hemmelig triks for å bekjempe smerte

20/05/2022 10:36

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En TikToker hevder å ha funnet en metode for å redusere smertesignaler i hjernen, som ble avslørt av CIA som en del av deres Project Stargate.

Stephanie Forlini, som er kjent for å dele informasjon rundt åndelig og helhetlig helbredelse, delte smertelindringsteknikken som en del av sin 'CIA-Declassified' -serie på TikTok.

Den unge kvinnen sier hun ble ‘skremt’ etter å ha prøvd den uvanlige smertelindringsmetoden, som hun sier ‘virkelig fungerte’.

I klippet ser det ut til at hun viser et CIA-dokument som beskriver den bisarre teknikken ‘som brukes til å utvide bevisstheten og få deg til å samhandle med ikke-fysiske energier’ – som hun sier det.

Hun fortsetter med å forklare at metoden faktisk kommer fra Monroe Institutes Gateway-program, som hun sier "er det medisinske programmet som CIA brukte i sin forskning på Project Stargate,"

Project Stargate var undercover-navnet som ble brukt for en amerikansk hærenhet i Maryland som ble opprettet for å undersøke muligheten for psykiske fenomener i militæret og etterretningstjenestene.

Enheten ble senere offentliggjort i 1995 etter at CIA fastslo at den ikke hadde vært nyttig i etterretningsoperasjoner.

Denne spesielle teknikken, som sies å stamme fra dokumenter fra enheten, innebærer å visualisere den delen av kroppen som har smerter.

– Så du vil se på eller visualisere den delen av kroppen som har smerter, og du gjentar tallet 55515, forklarer Forlini.

"Når du gjør disse to tingene, reduseres smertesignalene sakte til de ikke lenger er viktige,"

Klippet, som har blitt sett mer enn 900.000 ganger, ble raskt oversvømmet med kommentarer fra folk som bestemte seg for å bruke metoden på seg selv.

"Jeg tråkket på et metallstrå i dag, og det kuttet meg. Jeg prøvde denne tingen, og det fungerte," kommenterte en TikTok-bruker.

En annen bruker går så langt som å beskrive at han for første gang på 30 år ikke opplevde ryggsmerter etter å ha brukt teknikken - "Ok, dette er rart, jeg hadde ryggsmerter og det fungerte, wow,"

Så kanskje det bare er noe med praten. Så neste gang du støter på den lille tåen i et bord, kan du prøve å si '55515' gjentatte ganger.