Giftet seg etter «magisk frieri»: To uker etter bryllupet slapp mannen bomben

19/01/2022 07:54

Emma

Utland
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Hun trodde drømmen hennes hadde gått i oppfyllelse da hun giftet seg med mannen i sitt liv, etter et «magisk frieri» foran slottet i Disneyland Paris.

Bare to uker etter eventyrbryllupet fikk hun en beskjed fra mannen sin som knuste hjertet hennes. Ut av det blå fortalte han henne at han ikke lenger elsket henne - og ikke hadde gjort det på en stund.

Kvinnen, hvis navn er Celsie Jones, har valgt å dele sin historie på sosiale medier TikTok, og svarer på et innlegg med bildeteksten: 'Fortell meg om den gangen en fyr gjorde noe som senket selvtilliten din til helvetes dyp'.

"Så dette kommer til å bli interessant," postet hun.

" Han fridde til meg på den mest magiske måten. Foran slottet i Disneyland Paris."

– Da fikk vi et barn sammen. Vårt opprinnelige bryllup ble utsatt på grunn av koronaviruset.

"Så giftet han seg med meg, fortalte meg at han ønsket å tilbringe resten av livet med meg, og fortalte meg hver eneste dag gjennom hele forholdet vårt at han elsket meg og syntes jeg var vakker," sa hun, før hun avslørte:

"Og to uker etter bryllupet sa han at han ikke har elsket meg lenger."

Mens hun slet med å kontrollere følelsene sine, la hun til at det faktum at mannen hennes forlot henne har ført henne til å tvile på alle aspekter av livet hennes.

"Hvordan skal jeg stole på noen andre, og hva skal jeg føle for meg selv, etter den mest magiske dagen i hele verden, i mitt liv, og sannsynligvis noen gang kommer til å være i livet mitt - jeg vil aldri gifte meg igjen nå," sa hun.

"Hvordan kan noen gjøre det mot noen andre? Jeg skjønner det bare ikke. Men ja, jeg føler meg veldig dårlig."

Videoens kommentarfelt ble raskt oversvømmet med folk som viste henne stor sympati. I tillegg avslørte flere også at de selv hadde opplevd lignende situasjoner.

"Galskap, ikke sant? Noe veldig likt skjedde med meg, og jeg er en fyr, og tenkte nøyaktig det samme: Hvordan kan jeg stole på noen igjen?» sa en bruker, som fortsatte:

"36 år og må begynne livet på nytt. Det er rart."

«Noen mennesker er bare rare. Du virker helt nydelig. Du blir lykkelig igjen. Stol på meg»,skrev en annen, mens en tredje skrev:

"Ta deg tid til deg selv. Så vanskelig som det er, er det ikke din feil. Det er hans. Jeg håper at når den tid kommer, vil du slippe inn noen."

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.