Greta Thunberg ut mot Donald Trump: «Dette er hva som skjer bak kamera»

12/02/2021 09:45

Emma

Utland
Greta Thunberg og Donald Trump har i flere anledninger vært ute etter hverandre med små kommentarer, nå har 18 årige Greta slått til igjen.

Under koronaepidemien har Greta Thunberg blitt intervjuet opp til flere ganger digitalt. Når hun blir intervjuet over nettet, kan man se at den unge jentas hender og armer beveger seg. Derfor har hennes følgere begynt å spørre inn til hva hun bruker armene til under disse intervjuer.

Dette har hun nå svaret på over Instagram.

I et innlegg hun har lagt opp gir hun svar på det alle lurer på, hun avslører at det er broderi hun holder på med.

«Noen av dere har lurt på hva jeg gjør med hendene mine under onlineintervjuer,» skriver Greta Thunberg og fortsetter:

«Det her er hva som skjer bak kameraet når jeg gjør intervjuer, paneldiskusjoner, møter og onlinetimer på min skoledata. Hendene og hjernene vil holde seg sysselsatt».

 

Stikker mot Trump

Noe de oppmerksomme følgere har notert seg, er dog at teksten som Greta broderer faktisk er et stikk mot Donald Trump. Der står det nemlig: «Four seasons total landscaping».

Budskapet er nok rettet til da Donald Trump tapte valgt kampen tilbake i November 2020. 

Trumps kampanje meddelte at de skulle holde en pressekonferanse på luksushotellet Four Seasons Hotel i Philadelphia, for å fortelle mer om hvordan Trump likevel skulle vinne valget.

Straks etter slettet Trump innlegg sitt. Han meddelte at pressekonferansen etter tapet ikke skulle holdes på et luksushotell likevel. Det skulle heller holdes på en liten parkeringsplass, utenfor et hagefirma i byens utkant. Og navnet på det lille hagefirmaet, var nettopp «Four seasons total landscaping» – akkurat som Greta nå syr inn i broderiet sitt.

Foto: Shutterstock.com

Men det er langt i fra første gang at de to profilene prikker til hverandre.

Tilbake i 2019 twittret nemlig Donald Trump om Greta. Her hadde han lagt op en video av en opprøret Greta hvor han skriver «En veldig glad ung jente som ser frem mot en lys og fantastisk fremtid. Så bra å se.»

Den 18 år gamle svenske jenta slo tilbake da Trump skulle vinke farvel til president-tronen. Da postet hun nemlig et innlegg hvor hun skrev «Han ser ut som en veldig glad gammel mann som ser frem mot en lys fremtid. Så bra å se!».