Grusomt drap fanget på overvåkning: Kom aldri hjem fra bryllup

09/10/2023 15:00

Emma Sletta

Utland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Mandag ble en 32 år gammel mann umotivert angrepet med kniv på gaten - det bestialske drapet ble fanget på overvåking.

Et pent par sitter stille på en benk i sentrum av New York da en høylytt og frittalende mann plutselig kommer inn i bildet.

Den svartkledde mannen går forbi paret, men sparker plutselig flere ting på gaten - og snur seg og konfronterer paret ut av det blå.

Kort tid etter ligger 32 år gamle Ryan Carson i en blodpøl på gaten, knivstukket og i ferd med å puste ut for siste gang. Han ble erklært død på sykehuset kort tid senere.

Den viser dystre overvåkningsbilder fra et bestialsk og dødelig knivangrep i sentrum av New York.

Her mistet Ryan Thoresen Carson livet mens han ventet på bussen med kjæresten - de var på vei hjem fra et bryllup i sentrum av New York.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant CBSnews.

Det tilsynelatende umotiverte drapet fant sted natt til mandag klokken 4 i New York, hvor Ryan Carson var på vei hjem fra et bryllup med kjæresten sin.

Ifølge flere vitner oppførte den mistenkte gjerningsmannen seg uforsvarlig og ropende før han plutselig snudde seg mot Ryan og kjæresten.

– Mr. Carson forsøkte umiddelbart å de-eskalere situasjonen, sier politisjef Joseph Kenny i en uttalelse.

Men lite hjalp, drapsmannen trakk snart en kniv og stakk offeret tre ganger i brystet, og traff blant annet hjertet.

– Mens han ligger døende på fortauet, blir Carson sparket i brystet av overfallsmannen, i tillegg til at kjæresten hans blir spyttet i ansiktet og truet med knivstikking, sier Kenny om det bestialske drapet.

Politiet i New York har nå satt i gang en menneskejakt på gjerningsmannen - som de har en klar formodning om hvem er.

– Vi vil ikke frigi navnet på den mistenkte før vi er helt sikre på at det kan føre til pågripelse av den egentlige gjerningsmannen.

De har imidlertid frigitt et overvåkingsbilde av mannen.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.