Gutt løper ukontrollert på kjøpesenter: Plutselig «bryter» en fremmed mann inn

03/08/2021 11:09

Emma Sletta

Utland
Nå deles historien av tusenvis av mennesker.

Lynn Marys ni år gamle sønn James har downs syndrom og autisme og er derfor ikke helt som andre barn.

Men da han var tre år, kjøpte moren en iPad til han. Hun oppdaget snart at det var et uvurderlig verktøy. Med iPaden i hånden lærte James å kommunisere og skrive.

Da den nylig ble ødelagt, visste moren at hun måtte få en ny så snart som mulig. Nå har historien om den opplevelsen blitt delt av tusenvis etter at hun takket sønnens «redningsmann» på Facebook.

Det er ikke så enkelt å handle og gå på ærend når du har et barn som James med visse vanskeligheter. De to gikk inn i den lokale Apple-butikken for å hente en ny iPad.

Noe knakk i James, og han stakk ukontrollert av og løp med ansiktet først rett inn i en glassvegg.

"Hele virksomheten må ha hørt da James' hode traff glasset og deretter gulvet. Jeg løp bort til ham for å trøste ham. James har en veldig høy toleranseterskel for smerte, så tårene hans var raskt borte. Men mine var ikke det. Da jeg klemte ham på gulvet, kom en ansatt bort og satte seg ved siden av meg. Han spurte om han hadde det bra, og om det var noe han kunne gjøre. Jeg tror det var da han innså at James har spesielle behov», skriver LynnMarie.

Hun satte den ansatte inn i situasjonen. Hun visste at hun måtte ligge på gulvet med James en stund til fordi han var helt ute av den.

Den ansatte forsto. Han plukket opp den nye iPad og satte seg på gulvet ved siden av James mens han satte opp nettbrettet og gjorde det klart til bruk.

"Det er ingen ord som nøyaktig kan beskrive hvor takknemlig jeg er for han og for at han tok seg tid til å møte oss der vi var. Han trengte ikke å sitte på gulvet med oss. Han kunne lett ha ventet på at vi skulle reise oss eller si at vi skulle komme tilbake en annen dag. Men han var sammen med oss», skriver moren.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.