To gutter møtes ved en tilfeldighet: Så får de en stor overraskelse

18/10/2021 14:30

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
De hadde bare kjent hverandre i 20 minutter.

Dakotah Zimmer (13) og Isaac Nolting (12) var to fremmede gutter som møttes ved et svømmebasseng i Washington i 2012. Sammen med mange andre barn lekte de sammen, og alt var bra.

Men så påpekte noen av de andre barna at de to guttene liket hverandre bemerkelsesverdig mye. De gikk til og med samme vei, melder media Today.

Dakotah visste at han hadde en bror som hadde blitt gitt opp for adopsjon av en kvinne ved navn Dawn.

"Det er min mors navn!" utbrøt Isaac.

Den kvelden satte Isaac seg ned med sin mor og spurte direkte om han var adoptert. Hun fortalte ham sannheten. Det var han.

Hun spurte hvorfor han plutselig hadde kommet på den tanken.

"Fordi jeg tror jeg fant broren min," svarte Isaac.

Etterpå satt Dawn og Isaac og gråt av glede. Han hadde alltid ønsket seg en bror, og nå hadde han med utrolig flaks funnet en.

Deres biologiske mor døde i 2007, og året  etter døde deres far. Isaac ble gitt opp for adopsjon mens Dakotah og deres søster Ashley vokste opp med sin bestemor. 

«Du kan med en gang se at de er brødre. Det er det sterkeste båndet jeg har sett. Selv om de har vært borte fra hverandre i 10 år og 20 minutter, fortsatte de å gå akkurat der de slapp», sier Dawn.

Se den fantastiske historien med de to barna nedenunder.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.