To gutter på 13 og 14 år stjal kondomer i matbutikk - det endte rimelig flaut for dem

03/10/2017 12:15

Anniken Hauge

Utland
To unge tenåringsgutter fra Aarhus i Danmark ble mandag tatt i å stjele kondomer fra matbutikken Føtex. Men det kom de raskt til å angre på.

Det som tilsynelatende skulle være en undeholdende dag for to gutter, endte i stedet som en ytterst pinlig affære.

De to guttene på henholdsvis 13 og 14 år stod nemlig og manglet to pakker kondomer, som de bestemte seg for å skaffe fra butikken Føtex ved Aarhus. Men de hadde åpenbart ikke penger til å betale for sakene, og således endte det ikke bra.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

De to tenåringene hadde ingen intensjon om å betale for de to pakkene med gummi, som de derfor puttet i lomma før de gikk ut av butikken uten å ha vært innom en kassedame. 

En vekter i butikken hadde lagt merke til hvordan de to vennene snek seg rundt og oppførte seg mistenkelig, og derfor var han raskt på de, da de snek til seg pakkene med kondomer og gikk uten å betale.

De to kondomtyvene ble holdt igjen utenfor, inntil politiet ankom stedet og pågrep og siktet guttene.

De ble begge siktet for tyveri, men det verste for dem var nok at politiet informerte foreldrene ders om tyveriet av kondompakkene. Det må ha vært fryktelig flaut å se mamma og pappa i øynene senere på dagen. 

Mon tro om de ikke de betaler for beskyttelsespakke neste gang. 

Les også: Vil du unngå dette insektet bør du være egoistisk

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.