Han ble dømt for å ha drept broren hennes: Nå har de giftet seg

20/08/2021 08:34

Emma Sletta

Utland
De begynte å sende brev til hverandre da han satt i fengsel for drapet på halvbroren hennes. Nå er de gift.

En kvinne fra Ohio har gift seg. Det er ikke noe uvant med. Men det faktum at hun har giftet seg med mannen som har sittet i fengsel i 32 år for drapet på halvbroren hennes, gir historien et nytt aspekt.

Kvinnen, som heter Crystal Straus, har giftet seg med John Tiedjen, som ble dømt for å ha drept Crystals halvbror i 1989. Han ble funnet skyldig i å ha skutt sin venn Brian McGary under en krangel.

Det skriver New York Post.

John Tiedjen sonet 32 år i fengsel for drapet på Bryan McGary. Mens han satt bak murene begynte han og Crystal Straus, Bryan McGarys halvsøster, å utveksle brev med hverandre.

Nylig ble det funnet nye bevis, og dommen ble derfor opphevet. Bare to uker etter at John ble løslatt fra fengsel, giftet han og Crystal seg.

«Folk kommer ikke til å forstå forholdet vårt, og det er greit for meg», sier Crystal Straus til Inside Edition.

Bryllupet måtte finne sted i forgården til huset der John er i husarrest. Han venter på at den nye rettssaken skal starte. Under brudgommens løse bukser var det derfor også et elektronisk ankelbånd.

Crystal har uttalt at hun er overbevist om Johns uskyld, som hun hevder å ha vært siden hun begynte å sende brev til han. Det er disse brevutvekslingene som senere utviklet seg til et forhold.

"Jeg fortalte han at jeg elsket han, og han endte opp med å spørre meg om jeg ville gifte meg med ham," sa Crystal, og fortsatte:

«Ærlig talt, han er en veldig følsom person. Det var faktisk det jeg syntes var attraktivt ved ham.»

På spørsmål om hva som ville skje mellom de nygifte hvis John ble sendt tilbake til fengselet, svarte Crystal ganske enkelt at hun ikke kan forestille seg at det skjedde.

Den nye rettssaken begynner 31. August 2021.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.