Han gikk til legen med den verste hodepinen i sitt liv - ble rystet av funnet i hjernen

13/08/2021 08:55

Emma

Utland
Mannen og legene ble sjokkert over funnet i den 26 år gamle mannens hjerne.

En 26 år gammel mann fra California var i gang med å komme seg etter at kirurger hadde fjernet en levende parasitt fra hjernen hans under en akuttkirurgi.

Luis Ortis besøkte sin mor i Napa da han fikk den verste hodepinen i sitt liv, ifølge CBS News.  En skanning viste at han hadde en båndorm i hjernen som måtte fjernes umiddelbart.

Legene fortalte senere Luis at han på den tiden hadde omtrent 30 minutter igjen.

Legene brukte et verktøy med et kamera for operasjonen og oppdaget larver fra en båndorm som hadde dannet en cyste som blokkerte sirkulasjonen i Luis hjerne.

– Legen trakk det ut, og han sa at det fortsatt vridde seg rundt, sier Luis Ortis.

Ifølge legene hadde ormen sannsynligvis kommet etter at Luis hadde spist svinekjøtt som ikke var ordentlig forberedt etter å ha svømt i en innsjø eller etter å ha besøkt et tredje verdensland.

– Jeg har ikke gjort noe av det i det siste, men jeg vet ikke hvor lenge den ormen har ligget i hodet mitt, sier Luis Ortis til media.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.