Han kalles "for stygg" for hans nydelige kjæreste - men hans forvandling gjør at alle munnlamme

26/08/2020 18:28

Emma

Utland
Den amerikanske talkshowverten Rachael er kjent for å gjøre utrolige makeovers på sine gjester. Forvandlingen av Brandon er intet unntak - men han hadde en annen overraskelse i ermet.

Da Brandon og Clara Belle besøkte det populære programmet Rachael, hadde publikum neppe forventet at moteekspert Gretta Monahan skulle lage en så radikal endring av Brandons utseende.

Den unge mannen har egentlig aldri gått opp i sitt utseende. Brandon er den uformelle typen som alltid bare trekker på et par gamle jeans og en t-skjorte før han forlater sitt hjem. Og hans lange hår og skjegg vitner også om at hans stil er litt forskjellig fra kjæresten.

For Clara Bell, i motsetning til sin mann, har alltid vært utrolig oppmerksom på sitt utseende. Håret sitter perfekt og hun forlater aldri hjemmet uten sminke og neglelakk og det perfekte antrekk.

De to har derfor alltid blitt fortalt at de passer dårlig sammen. At Clara Bell rett og slett er for vakker for Brandon.

Men på talkshowet beviser den unge mannen at han lett kan se skarp ut - hvis han bare gidder.

«Jeg vil bare advare deg om at du kommer til å bli munnlam. Jeg har noe i vente for ham, og du kommer ikke til å tro dine egne øyne," sa mote ekspert Gretta Monahan til publikum før den store avdukingen.

Og hun har rett. For når Brandon går ut på catwalken etter sin store makeover, er både publikum og kjæresten Clara Bell tydelig sjokkert over transformasjonen.

Også Brandon er overrasket over sitt nye utseende. Men litt senere avslører han den virkelige grunnen til at han meldte seg på programmet. Og plutselig er alle i studioet enda mer overrasket enn før.

Se den fine videoen nedenfor.