Han legger en haug med tomme colaflasker på hodet, men vent til du ser hagen hans 1 år senere.

Willem gjør noe veldig spesielt i hagen sin med colaflasker.

Hvordan vil du få en grønnsakshage bestående av gamle stablede brusflasker, litt jord og noen frø?

Det er enkelt, billig og skånsomt mot miljøet, lover en video som akkurat nå treffer på sosiale medier, der folk har kommet for å se ideen.

Belgiske Willem Van Cotthem, professor i botanikk, er mannen bak. Hans video av flasketårnene har noen år på baksiden, og den viser hvordan han og hans to sønner lager den spektakulære grønnsakshagen på noen få kvadratmeter, som kan settes opp langs et gjerde, på en balkong, opp en vegg eller bare i en smal seng.

Tanken er å stable større brusflasker ved vekselvis å sette en flaske med saget bunn på bakken, fylle jord og frø i flasken og deretter sette ned en annen flaske med en avsagd bunn, som også er fylt med jord og frø.

Flaskene kan teipes sammen slik at de forblir montert. Det er viktig å fullføre tårnet med noen tomme flasker der du fyller opp vann, som plantene selv "tar vare på", og slik at du ikke trenger å bekymre deg for vanning hver eneste dag.

Til slutt har du et tårn som vist i videoen nedenfor, og hvis du planter til rett tid vår eller sommer, på bare noen få uker får du en grønn kolonne med alt fra paprika, salat, urter og annet deilig til å fylle kjøkken og mage. Hvis du planter flerårige planter, vil de selvfølgelig komme tilbake året etter.

Willem startet hagen sin i 2011, men fortsatte å bygge den opp, så et år senere hadde han en helt grønn krok.